OVE LJUDE JE NAJLAKŠE OSVOJITI, BUKVALNO PADAJU NA PRVI POGLED: Strastveni su i ZALJUBLJIVE prirode više nego isto
Ilustracija, Foto: Profimedia

ASTRO

OVE LJUDE JE NAJLAKŠE OSVOJITI, BUKVALNO PADAJU NA PRVI POGLED: Strastveni su i ZALJUBLJIVE prirode više nego isto

To se čini kao standardno ponašanje za ove horoskopske znakove

Objavljeno:

Ako ste ikada čuli da je ljubav brža od svetlosti, to je zato što su ovi znakovi već odavno stigli do cilja.

Ovan Ovan je vodeći u utrci za zaljubljivanjem. On je poput sprintera na ljubavnom maratonu, gotovo uvek prvi prelazi ciljnu liniju. Njegova strast i energija preplavljuju svaku prostoriju u koju uđe, a kada pronađe osobu koja ga intrigira, ne gubi vreme. Brzo se zaljubljuje jer su spreman da isproba svaku emociju na svetu i ne boji se izazova.

Blizanci Blizanci su znak koji se zaljubljuje na brzinu zbog svoje znatiželje. Oni su kao deca koja trče kroz cvetne vrtove sveta ljubavi, a svaki cvet je novo iskustvo. Brza komunikacija im je jača strana, pa kada pronađu nekoga s kim se mogu „mentalno“ povezati, zaljubljenost je gotova stvar.

Lav Lavovi su ljubavni umetnici. Vole da budu u centru pažnje i obožavaju ljubavne drame. Oni se zaljubljuju brzo jer ne mogu odoleti romantičnom scenariju u svojim glavama. Njihova strastvena narav i potreba za ljubavlju i pažnjom često ih guraju u brze i strastvene veze. S Lavovima, ljubav je uvek velika predstava!

Vaga Vage su zaljubljenici u ljubav. One veruju u ravnotežu i harmoniju u odnosima, i kada pronađu nekoga ko im donosi taj osećaj, brzo se zaljube. Za njih je ljubav kao simfonija, i kad nađu pravog dirigenta svog srca, melodija se brzo razvija u nešto predivno.

Škorpija Škorpije su strastveni i intenzivni zaljubljenici. Njihova sposobnost da duboko osećaju emocije čini ih sklonim zaljubljivanju u rekordnom vremenu. Oni se ne boje dubokih voda ljubavi i brzo se upuštaju u emocionalne dubine. Za njih je ljubav avantura koju ne žele propustiti, prenosi Index.hr.

Bonus video

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Krstarica/M.K./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.