NAJVERNIJI MUŠKARCI SE RAĐAJU U OVIM ZNAKOVIMA HOROSKOPA: Njima PREVARA ne pada na pamet - blago onoj koju oženi
Ilustracija, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

NAJVERNIJI MUŠKARCI SE RAĐAJU U OVIM ZNAKOVIMA HOROSKOPA: Njima PREVARA ne pada na pamet - blago onoj koju oženi

Astrolozi kažu da ovakve muževe treba birati

Objavljeno:

Vernost spada u najpoželjnije osobine, ali, tvrde astrolozi, ona je karakteristična za pripadnike samo pet horoskopskih znakova.

Bik

U vezi traže stabilnost i sigurnost. Vole da se brinu o svojoj porodici i da svojim voljenima omoguće „savršen život“. Bik je obično iskreno vezan za partnera, i nikako ne bi hteo da rizikuje stabilnu vezu radi privremene avanture.

Devica

Kad osete da su voljene, osobe rođene u ovom zemljanom znaku pružiće partneru istu količinu ljubavi koju su i dobile. Pore toga, darežljive su, poštene i veoma iskrene. Čak i ako se nađu u lošoj ljubavnoj vezi, Device će ranije raskinuti nego što će pomisliti da prevare svog partnera ili partnerku.

devica
foto: Printscreen youtube

Vaga

Vaga je veoma uravnotežen horoskopski znak koji voli mir i harmoniju. Upravo zato ljudi rođeni u ovom znaku izbegavaju dramu i sukobe i pouzdani su partneri.

Sa njima možete da imate harmoničan život, pun ljubavi i stabilnosti. Njihovu ljubaznost prema osobama suprotnog pola ne bi trebalo da smatrate flertom.

Jarac

Jarčevi su racionalni i vrlo odgovorni. Pre nego što bilo šta urade, analiziraju svaki korak. Tako i kada se nađu u ozbiljnoj ljubavnoj vezi neće dozvolili da jedan njihov neodgovoran postupak uništi zdrav partnerski odnos.

Jarac
foto: Profimedia

Iako pripadnici ovog znaka nisu preterano romantični, kada sa nekim započnu vezu, gotovo su uvek verni.

Ribe

„Sanjari“ Zodijaka ne podnose laži i nikada ne bi prevarili voljenu osobu. Ribama je ljubav sveta i osećaju veliko poštovanje prema osobi sa kojom su u vezi ili braku.

Istina je da vole da flertuju, ali kod zauzetih Riba sve se završava samo na rečima.

Bonus video

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/najzena/Ana Klikovac/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.