MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI ČEGA SE NAJVIŠE STIDE KADA SU U KREVETU SA ŽENOM: Čak i najveći MAČO ima stah od OVOGA
Ilustracija, Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

ma da li je moguće?

MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI ČEGA SE NAJVIŠE STIDE KADA SU U KREVETU SA ŽENOM: Čak i najveći MAČO ima stah od OVOGA

U nedavnom istraživanju sprovedena je anketa s više od 3000 muškaraca i tri teme su se ponavljale u odgovorima

Objavljeno:

Ovo su najčešće stvari koje muče muškarce u krevetu, piše Your Tango.

Ako uvek on mora da inicira odnos

Ovo je bila jedna od najčešćih tema u svim odgovorima. Većina muškaraca sasvim je sigurna u to da su oni ti koji započinju seks sa svojim partnerkama. Zapravo, mnogi muškarci kažu da bi više voleli da oni budu inicijatori odnosa u većini slučajeva. Ali stotine muškaraca u istraživanju je reklo kako bi voleli da njihova partnerka (barem) povremeno započne odnos.

Seks, Svađa
foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

Odgovori su varirali od "Ne bih imao ništa protiv da je ona ta s većim seksualnim nagonom i da se osećam kao da ne mogu da je pratim..." do "U idealnom svetu ona bi započela odnos možda jednom ili dva puta mesečno, samo zato da bih bez ikakve sumnje znao da je jednako privlači ideja seksa sa mnom kao i mene sa njom.” Najčešći trend u ovim povratnim informacijama više je naginjao prema "Voleo bih da ona ponekad započne odnos sa mnom."

Da li će odnos dovoljno dugo trajati i da li će biti zadovoljna

Najčešće dileme ovih odgovora bile su zabrinutosti oko 1) Da li je moj penis dovoljno dug/dovoljno veliki?, 2) Da li sve traje dovoljno dugo?, i na kraju, 3) Da li moja partnerka se oseća zadovoljno mojom veštinama u krevetu?

Evo nekoliko citata nekih muškaraca koji pate od ovih problema. “Mislim da me pornografija stvarno zeznula od malih nogu. Gledajući te muškarce s snagom pastuva i ogromnim penisima, osećao sam se neprijatno. Odlažem odnose sa ženama koliko god mogu u novim vezama jer se brinem da nisam dorastao.” “Kada izdržim manje od deset minuta tokom penetrativnog seksa, osećam sramotu. Čak i ako mi kaže da je jako srećna, a ja znam da je doživela orgazam, i dalje se osećam kao da sam zabrljao. Posle mi je teško da je pogledam u oči jer sam se toliko mučio zbog toga.” “Znam da sam sebi u velikoj meri stvaram problem, ali kada ne osećam da sam postigao svoj objektivni cilj kakav bi seks trebalo da bude (tj. da traje 45+ minuta i da moja devojka doživi orgazam najmanje 5 puta) tada se osećam kao promašaj. Znam koliko je ovaj modus operandi perfekcionistički i pogrešan... ali moj um tako funkcioniše."

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Ono za čim su muškarci izrazili želju (kada je reč o ovim temama) je da žele da ih partnerica uveri da voli njihov penis, da je njihov seksualni učinak više nego adekvatan (ako je to istina), a ako nije, izrazili su da bi voleli da njihova partnerka češće govori o tome šta želi od njih seksualno.

Imati partnerku koja ne misli sama za sebe da je privlačna

Muškarci stvarno žele da njihove partnerke same vide koliko su zapravo privlačne, jer je to onda i njima privlačno.

“Kažem svojoj ženi da mislim da je najlepše ljudsko biće na planeti... ona mi ne veruje. U braku smo više od dvadeset godina, nemam toliki seksualni nagon, a ipak dobijem erekciju svaki put kad je vidim kako se vraća kući s posla. Volio bih da postoji način na koji je mogu uveriti ili naterati da oseti koliko mi je privlačna. Ne samo fizički. To je njena energija. Ona jednostavno u svakom smislu utiče na moje telo”

Bonus video

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/zenablic/Milorad Milovanović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.