EVO KAKO DA UŠTEDITE TOKOM NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA: Postavite OVA 3 PITANJA i sigurno ćete SAČUVATI NOVAC
Novogodišnji pokloni, Foto: Profimedia

pažnja

EVO KAKO DA UŠTEDITE TOKOM NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA: Postavite OVA 3 PITANJA i sigurno ćete SAČUVATI NOVAC

Sezona praznika i popusta retko koga ostavi ravnodušnim

Objavljeno:

Mnogi stilski trikovi otkrivaju nam da li će se nešto nositi kroz više sezona ili će biti samo gurnuto na dnu ormana. Kupovina je investicija, što znači da je oblačenje i finansijski izazov.

Kada je reč o kupovini, odeća je svakako na listi prioriteta, posebno na kraju godine kada želimo da izgledamo lepo, a da ipak ne kupimo nešto što ćemo obući samo jednom. Zato postoji metod od tri pitanja, koji je jednostavan i primenljiv na sve a uštedeće vam novac u novčaniku.

Poklon
foto: Profimedia

1. Da li sam nosio/la nešto slično ove godine?

Očigledno da smo skloni određenim krojevima, neko nosi više haljina, neko preferira pantalone i slično. Ako je komad u našem stilu onda je to to, a ako nije, bolje je da preskočite kupovinu. Iako jeste poželjno da s vremena na vremeunesete osveženje u svoj garderober, činjenica je da treba da razmislite da li ćete iznenadna kupovina da se uklopi u vaš stil.

2. Hoću li ovo nositi sledeće godine?

Trendovi dolaze i prolaze, ali stvari koje kupujete ostaju u vašim ormarima. Na kraju samo gomilate stvari, a opšti je utisak da nemamo šta da obučemo. Hajde da se malo zamislimo i pogledamo u blisku budućnost – ako ga nećete nosti u narednim sezonama, ostavite ga išak nekom drugom. To važi i za one kupovine tipa: "Samo još malo da smršam i moći ću da obučem".

3. Da li se uklapa uz ostale stvari koje imam?

Pitanje se, naravno, odnosi na ostale komade koje već imate. Važno je da možete da kombinujete novi komad sa nečim što već imateo, inače vaš šoping nema svrhe. Iako se stil vremenom menja, ipak je dobro negovati stilski okvir koji ćemo lako nositi nekoliko sezona.

Važno je da obratite pažnju na figuru, kao i na boje koje vam pristaju i tako birati garderobu koja će se isplatiti i biti dobra investicija.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.