BILA JE TOLIKO DEBELA DA JOJ SE VOLAN ZABIJAO U SALO: Samo jedna stvar pomogla joj je da SMRŠA više od 40 KILOGRAMA
Šarlot Grejvs (29), Foto: printscreen/tiktok/raisinghadley

sokantno

BILA JE TOLIKO DEBELA DA JOJ SE VOLAN ZABIJAO U SALO: Samo jedna stvar pomogla joj je da SMRŠA više od 40 KILOGRAMA

Transformacija se dogodila onda kada je shvatila da će njena deca ostati bez majke.

Objavljeno:

Šarlot Grejvs (29) je mama dvoje dece koja se borila sa gojaznošću. Zbog kilaže bilo joj je teško da obavlja svakodnevne poslove koji uključuju vožnju automobila. Ugojila se jer je jela tri kugle sladoleda dnevno, a pored toga je i grickala čips. Takođe je uživala u "velikim porcijama" za vreme obroka.

Posle porođaja samo se gojila

Nakon što je rodila blizance u avgustu 2022. godine, samo se debljala. Osećala se iscrpljeno da ode po svoju decu. U junu ove godine otkrila je na TikTok - u da je posetila privatnu bolnicu u Turskoj koja nudi operaciju smanjenja želuca. Samo dve nedelje kasnije, Šarlot je odletela i podvrgnuta je proceduri.

Posle uspešne operacije, izgubila je 28 kilograma za samo tri meseca. Sada je smršala sve ukupno 42 kilograma.

- Oduvek sam bila svesna da sam krupnija, ali nakon što sam dobila decu, kilaža se povećavala. Volan mi se zabijao u stomak dok sam vozila, u kombinaciji sa osećajem umora sve vreme, znala sam da nešto mora da se promeni. Nakon što sam rodila blizance, sinulo mi je da ako ne uradim nešto, deca će ostati bez majke - rekla je ona za "Dejli star" i dodala:

- Operacija je dobila odlične kritike i kada sam stigla tamo, osetila sam da sam u najsigurnijim rukama. Taj zahvat nije promenio samo moj život, već i život moje dece. Imam još mnogo toga da uradim za sebe, ali mogu da budem mnogo praktičnija kada sam sa decom. Nekada sam bila pod kontrolom hrane, ali sada se osećam slobodno.

Oduvek se borila sa viškom kilograma

Njena turbulentna "veza" sa hranom počela je u dvadesetim godinama, i okrenula se jo - jo dijeti, grupama za mršavljenje, pa čak i hipnoterapiji - ali ništa od toga nije imalo dugoročni efekat.

- Jela sam kod kuće, ali sam pravila velike porcije. Mislila sam da je zdravo jer je domaće, ali nikada nisam bila sita - objasnila je u ispovesti.

Žena
foto: printscreen/tiktok/raisinghadley

Nakon što je dvosatna operacija dobro prošla, ostala je u bolnici tri noći pre nego što se vratila u Veliku Britaniju da nastavi sa gubitkom težine. Sa manjim stomakom i jedenjem samo tri mala obroka dnevno, Šarlot je počela brzo da gubi na težini. Sada je još više uzbuđena što nastavlja da donosi zdrave izbore i ide u teretanu.

00:33

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

(Espreso/Republika/N.J./Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.