OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI NE ZNAJU DA VOLE: Ako ih imate u svojoj blizini BEŽITE ŠTO DALJE uništiće vas
Svađa, Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI NE ZNAJU DA VOLE: Ako ih imate u svojoj blizini BEŽITE ŠTO DALJE uništiće vas

Neki horoskopski znaci teško doživljavaju duboku ljubav

Objavljeno: 14:31h

Postoje određeni znaci Zodijaka koji, iz različitih razloga, često teško osećaju ljubav ili je doživljavaju na specifičan način. Ovo su znakovi koji mogu delovati distancirano ili rezervisano u emotivnim situacijama. Hajde da istražimo kako se ponašaju ovi horoskopski znaci kada je reč o ljubavi i vezama.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i fokusiranosti na karijeru. Ponekad mogu zanemariti emotivne aspekte života, što ih čini manje sklonim prepoznavanju ili izražavanju ljubavnih osećanja.

seks
foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su često sklone racionalnom razmišljanju i analizi, što može otežati prepoznavanje ili doživljavanje dubokih emotivnih veza. Ponekad se fokusiraju na šire društvene ciljeve umesto na intimne odnose.

Rak (21. jun - 22. jul)

Iako je Rak uopšteno povezan s emocionalnošću, može se suočiti s izazovima u prepoznavanju i izražavanju ljubavi ako se oseća nesigurno ili ranjivo. Ponekad se povlače u svoj oklop kako bi zaštitili svoja osećanja.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage mogu biti sklone balansiranju između različitih opcija, uključujući i ljubavne. Ponekad se odlučuju za površne veze umesto dubokih emotivnih angažmana, što može stvarati utisak da ne osećaju ljubav duboko.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčevi su često usmereni na avanture i istraživanje, a ljubavna veza može biti manje prioritetna za njih. Ponekad se osećaju ograničeno ili neudobno u previše emotivnim situacijama.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/24sedam/Prenela A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.