ANICA DOBRA OTKRILA ČAJ KOJI TOPI KILOGRAME, OPORAVLJA TELO I ČUVA MLADOLIKOST: Zbog njega PUCA OD ZDRAVLJA u 60-OJ
Anica Dobra, Foto: Dragan Kadić

paŽnja

ANICA DOBRA OTKRILA ČAJ KOJI TOPI KILOGRAME, OPORAVLJA TELO I ČUVA MLADOLIKOST: Zbog njega PUCA OD ZDRAVLJA u 60-OJ

Glumica Anica Dobra otkrila je napitak bez kojeg ne ide na snimanje, često ga pije i tvrdi da joj pomaže, kao i da je veoma zdrav

Objavljeno:

Topi kilograme, oporavlja telo i čuva mladolikost, Anica Dobra bez ovog napitka ne može da zamisli život. Đumbir ne sadrži kofein i šećer, ali sadrži mešavinu vitamina i minerala koji zajedno rade za vaše zdravlje. Kada se koristi za čaj, đumbir ispušta gingerol i proteazu, koji su jedinjenja koja pomažu kardiovaskularnoj cirkulaciji.

Glumica Anica Dobra otkrila je napitak bez kojeg ne ide na snimanje, često ga pije i tvrdi da joj pomaže, kao i da je veoma zdrav.

- Pet puta godišnje pijem čaj od svežeg đumbira, a kada snimam, on je obavezan svakog dana. U veliki termos ubacim malo limuna ili meda, i u svakom trenutku je pored mene. Obično „sabijem“ dve litre - otkrila je popularna glumica.

Anica Dobra
foto: Zorana Jevtić

Blagodeti čaja poznate su od davnina. Ovaj napitak nije samo u službi zdravlja i vitalnosti već i lepote, što je prednost koju kozmetička industrija uveliko koristi. Čaj od đumbira, koji pominje Anica, između ostalog ima umirujuće dejstvo na telo i um. Može da smanji nivo stresa i napetosti, a kažu da samo jedna šolja ima moć da momentalno popravi raspoloženje. Poboljšava cirkulaciju, ublažava glavobolje i upalne procese, a očigledno utiče i na dobar izgled.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/Srbija Danas/Hello magazin/O. T./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.