MANEKENKA OBJAVILA PREPISKE SA POZNATIM KOŠARKAŠEM, TVRDI DA JE PLATIO DA ABORTIRA: Tražio od nje VIDEO DOKAZ da...
Manekenka optužila poznatog košarkaša, Foto: Printscreen/Instagram/dreampaige

paŽnja

MANEKENKA OBJAVILA PREPISKE SA POZNATIM KOŠARKAŠEM, TVRDI DA JE PLATIO DA ABORTIRA: Tražio od nje VIDEO DOKAZ da...

Postala je poznata nakon što je objavila niz skrinšotova ekrana navodnih razgovora sa Edvardsom, koji od nje traži da abortira, čak uz pritisak da će je njegov advokat kontaktirati i rešiti njihovu situaciju.

Objavljeno: 08:37h

Malo se zna o Pejdž Džord. Trenutno, njena biografija na stranici specijalizovanoj za influensere navodi da je ona vrlo atraktivna manekenka sa izraženim oblinama, američke je nacionalnosti, ali joj nedostaju informacije o godinama, datumu rođenja, porodici i drugim ličnim detaljima.

Pejdž je najpoznatija po svom Instagram profilu, gde ima 416.000 pratilaca, dok na drugom profilu ima 1,4 miliona pratilaca. Ona takođe ima dva naloga na OnlyFans-u, jedan na kom je označena kao VIP, gde ima 80.700 pretplatnika i drugi jeftiniji sa 29.800 pretplatnika.

Postala je poznata nakon što je objavila niz skrinšotova ekrana navodnih razgovora sa Edvardsom, koji od nje traži da abortira, čak uz pritisak da će je njegov advokat kontaktirati i rešiti njihovu situaciju. Obećao joj je da će joj platiti 100.000 dolara za to.

Tražio je od nje video dokaz da je popila tablete za prekid trudnoće, ali daljih nekih razgovora između njih dvoje nije bilo.

Još jedan važan deo kontroverze je da Edvards čeka dete sa svojom devojkom, Žanin Robel. Iako je veliki deo Žaninine prošlosti takođe nepoznat, poznato je da je imala vezu sa reperom Chief Keefom, sa kojim deli sina po imenu Kru.

Nepoznati su i detalji veze između Žanin i Edvardsa, ali se zna da se zabavljaju najmanje dva meseca, a Džordine optužbe su izašle na videlo samo nekoliko dana nakon što je Žanin objavila svoju trudnoću.

Ona se svima putem Instagram storija zahvalila na lepim rečim ai neverovatnoj podršci kroz celu ovu situaciju.

02:20

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan

(Espreso/blic žena/Selena Ribić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.