OVA STVAR SPAJA SVE RAZVEDENE ŽENE: Ako imaju ove osobine BEŽITE OD NJIH
Žena, Foto: Printscreen TikTok/storyoffran

pažnja

OVA STVAR SPAJA SVE RAZVEDENE ŽENE: Ako imaju ove osobine BEŽITE OD NJIH

U većini slučajeva, različiti pogledi i mišljenja unutar partnerstva vremenom vode do neizbežnog raskida

Objavljeno:

Istraživanja su ukazala na to da heteroseksualni parovi često završavaju brak zbog različitog sagledavanja stvari između žena i muškaraca, što rezultira osećajem nedostatka razumevanja.

69 odsto žena želi razvod

Interesantno je otkriće iz jednog istraživanja koje je pokazalo da su žene često te koje pokreću proces razvoda. Prema studiji objavljenoj u American Sociological Association, istraživač Majkl J. Rosenfeld je tokom šestogodišnjeg istraživanja analizirao koje su šanse da će žene pokrenuti razvod. Na kraju tog razdoblja, rezultat je bio iznenađujući: od ukupno 92 razvoda braka, čak 69 odsto je inicirala upravo žena.

Svađa, Seks, Ljubav, Potencija, Libido
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Razlozi koje su žene navele za razvod često su bili emotivne prirode. Mnoge su izjavile da su prestale biti zaljubljene u svog partnera, opisivale su ga kao sebičnog i nezrelog, te su izražavale spremnost da krenu dalje i pronađu bolju ljubav. Ovakvi rezultati ukazuju na duboke emocionalne dinamike unutar brakova i naglašavaju važnost međusobnog razumevanja i komunikacije kako bi se očuvala trajna sreća u partnerskim odnosima.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/24sedam/Prenela A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.