CAO BALKAN POLUDEO ZA DIJETOM ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Jede gotovo SVE, ne gladuje - a caka je samo u jednoj stvari
Željko Joksimović, Foto: Dragana Udovičić

predobro izgleda

CAO BALKAN POLUDEO ZA DIJETOM ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Jede gotovo SVE, ne gladuje - a caka je samo u jednoj stvari

Pevač Željko Joksimović (51) poznat je po svojim naporima da održi dobar izgled, a to uključuje pridržavanje posebnog plana ishrane

Objavljeno:

Čini se kao da je za njega vreme stalo te već godinama fantastično izgleda, a mnogi ga hvale i da se podmladio. Mnogobrojne njegove fanove zanimalo je kako je uspeo u tome i koja je njegova tajna.

Kantautor je otkrio detalje o svojim svakodnevnim navikama u ishrani.

- Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima, avokadom, krem-​​sirom, dimljenim lososom, jajima i drugim. Posle doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz ishrane - rekao je pevač u intervjuu za Health Fitness Revolution magazin.

Željko Joksimović pored čestih nastupa postiže da brine o izgledu

Zeljko Joksimović
foto: Printscreen

Pevač je naglasio da striktno konzumira samo proteine i povrće, potpuno eliminišući šećer iz svoje ishrane. Spomenuo je da su slatkiši njegovi najveći protivnici, ali se trudi da ih konzumira u umerenim količinama, dozvoljavajući sebi slatki tretman jednom u nekoliko meseci. Takođe, prati raspored obroka svakih pet sati i izbegava kiselost po svaku cenu, jer veruje da je to najveći problem za njegovo telo.

- Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo - navodi pevač.

Osim redukovane ishrane, Željko je posvećen i fizičkim aktivnostima. Biciklizam je jedna od njegovih strasti, te je tome posvećen u slobodno vreme. Plivanje je takođe i njegovom nedeljnom rasporedu.

BONUS VIDEO

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/Srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.