EVO KAKO DA VAM CVEĆE IZ BUKETA TRAJE I VIŠE OD GODINU DANA: Neverovatan trik ćete zapamtiti jednom zauvek (VIDEO)
Buket, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

EVO KAKO DA VAM CVEĆE IZ BUKETA TRAJE I VIŠE OD GODINU DANA: Neverovatan trik ćete zapamtiti jednom zauvek (VIDEO)

Dom je uvek lepši kada se ukrasi svežim cvećem

Objavljeno:

Međutim, to nije uvek moguće, pogotovo tokom hladnih dana kada nema mnogo biljaka, a ako ih i nađete sigurno neće uspeti dugo da prežive u vašem domu. Vrlo brzo će uvenuti i osušiti se.

Ako želite da sprečite proces propadanja vašeg omiljenog cveća, ne smete da ga dugo držite u vodi, već je bolje da ga što pre prebacite u ambalažu napunjenu uljem.

Pogledajte i kako:

Sve što vam je potrebno jeste prazna flaša i bebi ulje. Ukoliko nemate bebi ulje možete ga zameniti mineralnim ili parafinskim uljem. Uspite ulje u flašu, a onda u nju dodajte cveće po izboru. Čvrsto zatvorite flašu i stavite je na odgovarajuće mesto u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

@motherhenshomestead For my flower lovers. The trick to long lasting beautiful flowers is…. Baby oil! They will last for a year like this 🙌🏼 #growthings #gardener #flowerpower #cottagecore #cottagecoreaesthetic ♬ original sound - Brandi Rondinelli

Ovako sačuvano cveće može da traje i do godinu dana. Izgleda jednako lepo kao i buket i cveće iz saksije. Sigurno će divno dekorisati vaš dom.

BONUS VIDEO

04:12

Ova biljka će doneti sreću i blagostanje u vaš dom! Ali, treba posebno da pazite na ovo

(Espreso/magazin.novosti/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.