"MOGU I PO 14 SATI DNEVNO": Kontroverzna BRINETA šokirala PRIZNANJEM, priznala da je NEZASITA U OVAKVOM AKCIJANJU
Dakota Džonson, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Slično

paŽnja

"MOGU I PO 14 SATI DNEVNO": Kontroverzna BRINETA šokirala PRIZNANJEM, priznala da je NEZASITA U OVAKVOM AKCIJANJU

Dakota je iznela još detalja o svojim navikama, a jedna od njih je da ne koristi alarm i spada među retke srećnike kojima nije prioritet da ustaju u određeno vreme, i da ne mora da ima određeni raspored.

Objavljeno: 12:21h

Glumica i producentkinja, Dakota Džonson (34) je u poslednjem intervjuu za WSJ magazin osim nove firzure, ispromovisala i svoje životne navike. Ona je tom prilikom objasnila, da joj je potrebno barem deset sati sna, kako bi mogla da funcioniše normalno, ali da lako može da odspava i do četrnaest, ako su pravi uslovi.

"Ne funkcionišem ako ne dobijem deset sati sna", izjavila je "lako mogu da izguram i do četrnaest." Dakota je iznela još detalja o svojim navikama, a jedna od njih je da ne koristi alarm i spada među retke srećnike kojima nije prioritet da ustaju u određeno vreme, i da ne mora da ima određeni raspored.

Dakota Džonson
foto: Profimedia

"Nemam regularno vreme buđenja. Zavisi od dešavanja u mom životu. Ako ne radim, ukoliko imam slobodan dan onda ću spavati koliko god mogu. Spavanje mi je prioritet broj jedan u životu!" izjavila je Dakota, ćerka poznatih glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona, koja je veće duže vreme u vezi sa frontmenom grupe Koldplej, Krisom Martinom.

Dakota Džonson
foto: Profimedia

Pored impresivne navike spavanja, glumica poznata po filmovima "Pedeset nijansi sive" iznela je još par tajni. Otkrila je kako korisiti vreme između snimanja, gostovanja i intervjua. "Meditiram dvaput dnevno. Radim transcedentalne meditacije, u poslednje vreme stvarno se bavim dubokim disanjem, i to mi zaista pomaže puno sa anksioznošću." rekla je i dodala, "Ući ću u kadu svakog trenutka, u bilo koje doba dana. Ukoliko je to usred dana, bila bih kao - 'Bože, kakvo uživanje na svetu' i ušla bih u vodu, to je takav uosećaj uzemljenja".

Usled predstojećih praznika, Dakota se osvrnula na to kako ih njena porodica proslavlja. "Moja porodica nema pravu prazničnu tradiciju. U tom odeljku volimo da smo lagani. Stvarno smo dobri u tome da ne impliciramo stres jedni drugima, da se pojavimo i ponašamo na određeni način, što je po meni jako lepo," objasnila je, "Praznici su stresni, a posebno u stanju u kom je svet danas, tiho provedeno vreme sa ljudima koje volite i koji čine da se osećate dobro je bolje nego forsirati praznične običaje koji čine da se osećate istresirano" zaključila je.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/Mondo/M.C.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.