ŠPANSKA KRALJEVSKA PORODICA POSLE SE*S SKANDALA OBJAVILA FOTOGRAFIJU O KOJOJ SVI BRUJE: Na njoj poznata ČETVORKA
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

ŠOK

ŠPANSKA KRALJEVSKA PORODICA POSLE SE*S SKANDALA OBJAVILA FOTOGRAFIJU O KOJOJ SVI BRUJE: Na njoj poznata ČETVORKA

Objavljena je slika na kojoj su kraljica Leticija od Španije, njen suprug kralj Felipe VI i njihove ćerke Leonor koja je prva u nasledstvu za krunu i Sofija

Objavljeno: 11:38h

Šppanska kraljevska porodica navikla je na medijsku pažnju, ali je prethodnih nedelja izložena posebnom pritisku zbog skandala koji se desio iznenada nakon štoje bivši zet kraljice Leticije Haime del Burgo izjavio da je bio u vezi sa njom pre nego što se oženio njenom sestrom kao i da se ta romansa nastavila nakon njene udaje za kralja Felipe Vi. Nakon te afere dvor je objavio posebnu fotografiju.

Objavljena je slika na kojoj su kraljica Leticija od Španije, njen suprug kralj Felipe VI i njihove ćerke Leonor koja je prva u nasledstvu za krunu i Sofija. Fotografija je deo božićne čestitke španske kraljevske porodice, a nastala je sredinom oktobra kada je starija naslednica čuvenog para položila zakletvu španskom ustavu.

1 / 2 Foto: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia Slično

Leticija je tada nosila sofisticanu haljinu, sa divnim eelegantnim detaljima, dok je danas u Madridu, na događaju Fondacije Princesa de Girona, gde je bio i njen suprug, zadivila stajlingom u znaku etno detalja na starinskoj suknji.

Fantastičnu suknju koja podeća na nošnje, spojila je sa najmodenijim kaišom i čizmama na štiklu dok je bluza u retro maniru.

Kraljica Leticija
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najmodernije često ume da izgledaju upravo ovakvi odevni komadi poput prelepe suknje. Istovremeno, dok ih nosite, izgledate i veoma originalno jer je dizajn u znaku ovakvih detalja odavno stekao takvu reputaciju.

Pored španskog dvora božićne portrete objavili su i britanska kraljevska pordica i dvor Monaka.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.