PATRIKA SVEJZIJA ŽENA TUKLA, ZLOSTAVLJALA I DRŽALA U KUĆNOM PRITVORU: Ovu TRAGEDIJU nikada nije smeo da IZGOVORI
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

MORATE ZNATI

PATRIKA SVEJZIJA ŽENA TUKLA, ZLOSTAVLJALA I DRŽALA U KUĆNOM PRITVORU: Ovu TRAGEDIJU nikada nije smeo da IZGOVORI

Glumca najpoznatijeg filma žena je slostavljala,a za to se nije znalo

Objavljeno: 13:06h

Istina o poslednjim trenucima glumca koji je naučio Dženifer Grej da pleše “prljavi ples” bila je zastrašujuća

Bliski prijatelj pokojnog holivudskog glumca Patrika Svejzija izjavio je da je senzacionalnu tvrdnju da udovica Lisa Nijemi (61) bila sve samo ne dobra žena.

Podsetimo Patrik Svejzi bolovao je od raka pankresa, a tokom borbe Lisa nije imala ni malo nežnosti i razumevanja:

– Patrika, koji je zbog njenog nemara spao na svega 40 kilograma, niko nije smeo da posećuje. I njegovu pokojnu majku je terala iz kuće – rekao je prijatelj.

Svejzi je decenijama bio pravi miljenik publike, a nedugo nakon što mu je dijagnostikovana bolest njegov brat je bio taj koji je izneo vesti u javnost.

Poslednji dani Patrika Svejzija bili su zaista zastrašujući.

Njegova supruga Lisa Niemi držala ga je poput zatvorenika na njihovom ranču u Los Anđelesu i nije dozvoljavala nikome da dođe u posete. Kako navode mnogi:

Zanemarivala ga je čim njegovog mlađeg brata Dona ne bi zbog posla bilo u gradu. Satima bi bila van kuće, a kad bi se on vratio, pronašao bi Patrika kako leži u fekalijama i urinu. Kad bi se svađali, šamarala ga je i grebala.

Tvrdili su i da je Niemi varala Svejzija i da su pre njegove bolesti imali burnu vezu jer je ona htela da kontroliše svaki aspekt njegovog života.

Glumčevu porodicu je naljutilo i što je Lisa prodavala njegove suvenire s filmskih setova, a jedan od njih je bila i kožna jakna iz Prljavog plesa, koja je na aukciji postigla cenu od skoro 50.000 dolara. Zbog toga se javno oglasila Patrikova nećaka Denijel Svejzi tvrdeći da bi trebalo da te dragocenosti ostanu u porodici i pokrenula je peticiju na internetu, koja je prikupila više od 1.500 potpisa.

Prljavi ples
foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Iako je prilično teško poverovati, prošlo je tačno 36 godina od kultnog filma „Prljavi ples”, jednog od najuspešnijih muzičko-plesnih dela sedme umetnosti. Prvobitno niskobudžetni film sa potpuno nepoznatim glumcima, postao je hit preko noći, a Patrik Svejzi i Dženifer Grej su se popeli na slavu.

Romantičnu dramu režirao je Emil Ardolino, a scenario je napisala Elenor Bergštajn. Zanimljivo, kada je film izašao, publika je poznavala samo brodvejskog glumca Džerija Orbaha, koji je igrao sporednu ulogu u filmu. "Prljavi ples" je oborio, za to vreme, sve rekorde na bioskopskim blagajnama.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

Do 2009. godine zaradio je 214 miliona dolara i bio je prvi film koji je prodat u više od milion kopija na video traci. Međutim, izlazak filma obeležila je i saobraćajna nesreća. Sa glavnom glumicom u automobilu je bio glumac Metju Broderik, sa kojim je tada bila u tajnoj vezi, ali je posle nesreće sve otkriveno. U nesreći su poginule majka i ćerka kada su glumci naleteli na njih automobilom. Nakon nemilog događaja, Dženifer Grej je odlučila da se na neko vreme povuče iz filmske industrije. Inače, ona je ćerka poznatog glumca Džoela Greja, koji je dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu „Kabare”, i unuka komičara Mikija Kaca. Nijedan film u kome je Dženifer Grej kasnije glumila nije bio ni blizu uspeha „Prljavi ples”, a danas se 62-godišnja glumica retko pojavljuje, uglavnom u TV filmovima i serijama. Za razliku od Dženifer, Patrik je ostvario niz važnih uloga nakon „Prljavog plesa”.

Ali sve je stalo kada je 2007. otkrio da ima rak pankreasa. Primetio je da nešto nije u redu tokom proslave Nove godine sa njegovom suprugom, spisateljicom Lizom Niemi. Pio sam šampanjac i osećao sam se kao da sipam kiselinu u sebe, kao da imam otvorenu ranu u sebi“, objasnio je američkim medijima. Mlada glumica Dženifer Grej izdvojila se iz gomile devojaka koje su bile na audiciji za film zahvaljujući svom nesavršenom licu koje je kasnije uništila plastičnom operacijom. Iako nikada nije bila tipična holivudska lepotica, upravo je zbog svog prirodnog izgleda postala veoma popularna.

Na samom vrhuncu karijere odlučila je da uradi operaciju nosa. Ubrzo je odlučila da uradi još jednu estetsku operaciju, pa još jednu, a ove operacije su se na kraju pretvorile u opsesiju. „Ušao sam u operacionu salu kao zvezda, a izašao sam anonimno. Bila je to operacija iz pakla. Zauvek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas niko ne prepoznaje zbog te operacije“, priznala je Dženifer Grej.

Pričalo se da je u vezi sa Džonijem Depom i novinarom Džordžom Stefanpulsom, a od jula 2001. godine u braku je sa glumcem i rediteljem Klarkom Gregom, sa kojim ima ćerku Stelu. Za nas će ona uvek biti Beba koju niko ne stavlja u ćošak.

Bonus video:

06:50

Promocija pesme Snežane Đurišić

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.