OVO JE UNUKA NAJBOGATIJE HRVATICE KOJA LEŽI NA PARAMA: Bila devojka fudbalera, a zbog OVOGA NA NJOJ svi ODLEPLJUJU
Tea Slavica, Foto: Printscreen//Instagram/tea_slavica

paŽnja

OVO JE UNUKA NAJBOGATIJE HRVATICE KOJA LEŽI NA PARAMA: Bila devojka fudbalera, a zbog OVOGA NA NJOJ svi ODLEPLJUJU

Tea je sve njihove fotografije sa društvenih mreža obrisala, ali nastavila je da bude aktivna onlajn, posebno na Instagramu, gde je prati skoro 15.000 ljudi

Objavljeno: 13:14h

Ko je Tea Slavica?

Kontrolorka finansija u porodičnoj firmi, bivša manekenka, nekadašnja devojka fudbalera, ljubiteljka konja i unuka najbogatije Hrvatice – to je ukratko biografija devojke poznate kao Tea Slavica.

A ko je zapravo lepa brineta sa prodornim zelenim očima?

Tea Slavica je nekadašnja manekenka koja se posvetila studijama međunarodnog poslovanja na privatnom fakultetu. Ona je i unuka najbogatije Hrvatice Zdenke Infeld i bivša devojka fudbalera Dinama Bruna Petkovića. Njih dvoje su zvali zvezdanim parom, on je govorio da mu je ona najveća podrška, uz porodicu, ali onda su raskinuli naprasno pre par godina.

Tea je sve njihove fotografije sa društvenih mreža obrisala, ali nastavila je da bude aktivna onlajn, posebno na Instagramu, gde je prati skoro 15.000 ljudi.

Tea je velika ljubiteljka mode i svoje zanimljive kombinacije rado deli sa pratiocima.

Pozdrave šalje i sa tropskih destinacija.

Često pozira i u jednom posebnom prostoru – bakinoj galeriji.

Njena baka Zdenka Infeld je vrlo uspešna poslovna žena koja vodi veliki biznis u Austriji i Danskoj i ima preko 200 zaposlenih. Njena firma je jedan od vodećih proizvođača žica za gudačke instrumente na svetu. Osim toga, poseduje zbirku od preko 14.000 slika, među kojima su dela Pikasa, Klimta, Dalija, Kokoške i brojnih drugih, piše Večernji.hr.

I među tim velikanima se Tea rado fotka.

A voli da se fotka i na luks brodu i usput kaže da je to mnogo bolje od gumenog čamca…

Zanimljivo je da je prava zavisnica od adrenalinskih sportova.

Posebno obožava cross country jahanje.

„Jahanje je moja ljubav od djetinjstva. Nisam imala lutke i barbike kao druge devojčice, moje su igračke uvek bili konji, plišani, plastični… A onda mi je, kada sam imala 15 godina, baka ispunila želju i kupila konja. Pre toga sam se već tri godine bavila jahanjem engleskih konja, čak sam i pala s jednog. Digla sam se i nisam imala teže povrede, ali mama nije bila presrećna i nije htela da se profesionalno bavim jahanjem“, rekla je pre par godina za Jutarnji.hr.

Ipak, Tea danas uživa pored svoje ljubimice, kobile Spajsi.

„Trudim se da dolazim u konjički klub što češće. Tada jašem oko sat vremena, ali uvek dođem ranije da ju očetkam, očistim joj kopita i očešljam grivu“, rekla je Tea, koja zna da jaše i bez sedla, a sa samo dve godine je već stala na skije.

Bavila se i tenisom od svoje pete godine, pa do kraja srednje škole, kada je svaki dan po četiri sata imala treninge, a onda ju je zaokupio fakultet. Pohađala je privatnu gimnaziju Benedikta Kotruljevića, te otišla na studije međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

“Bavila sam se nizom sportova – tenisom, plesom, jahanjem, veslanjem, skijanjem, bordujem, ali škola i faks su mi uvek na prvom mestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Volela bih da se usmerim na područje finansija. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svetu, a kada postignem uspehe, nastaviću da radim u porodičnoj kompaniji“, otkrila je tada Tea.

A kako pokazuje njen LinkedIn profil, ona je to i uspela i bavi se finansijama u bakinoj firmi.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Zadovoljna/Nevena Dimitrijević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.