NOVOGODIŠNJE POKLONE OBAVEZNO UPAKUJTE U OVU BOJU: Veruje se da tako privlačite sreću i NOVAC svojim bližnjima
Poklon, Foto: Profimedia

verovanje

NOVOGODIŠNJE POKLONE OBAVEZNO UPAKUJTE U OVU BOJU: Veruje se da tako privlačite sreću i NOVAC svojim bližnjima

Praznici su posebno vreme za okupljanje porodice i prijatelja kako bi uživali u svečanostima, poklonima i posebnoj hrani

Objavljeno:

Ovo je vreme kada nastojite da podelite blagostanje dajući poklone i proslavljajući sa onima koji su vam najbliži sa ciljem da okupite porodicu i prijatelje na jedinstvenim druženjima. To je zabavno i lepo doba godine kada su domovi i prodavnice ukrašeni blistavim svetlima i bogatim zelenilom.Dekoracija za praznike je takođe odlična prilika za feng šui, jer usmerava pažnju i nameru na vaš dom i vaše bližnje, objašnjavaju na portalu Red Lotus Letter.

Nastojimo da domoveuredimo na način da daju toplu atmosferu i da budu lepo uređeni, kako bi podjednako odgovarali ukusu odraslih i dece. Svakako svi uživaju u predivnim ukrasima i jelci. Napravite praznik po feng šui principu ove godine, iz zabave i zbog manifestovanja blagostanja.

1. BACITE I POKLONITE STVARI I IGRAČKE KOJE SE VIŠE NE KORISTE

Ovo nije zabavan deo, ali je važno da stvari u kući koje vam nisu potrebne, a vi ih svejedno čuvate bacite ili poklonite. Dobar feng šui zahteva prostor u kome energija– či cirkuliše, a da bismo rasli, moramo imati prostora. Dakle, pre nego što svi novi pokloni i stvari dođu u kuću, odvojite pola sata da odete od sobe do sobe i bacite stare, polomljene ili nekorišćene predmete. Zatim donirajte ono što je upotrebljivo u dobrotvorne svrhe, a ostalo bacite. Osećaćete se mnogo bolje u vezi sa svim dodatnim stvarima koje dolaze u kuću ako se prvo ukloni neki stari nered.

pokloni
foto: Profimedia

2. UPAKUJTE POKLONE U SKLADU SA ONIMA KOJI IH PRIMAJU

Zamotajte sve poklone prema boji i primaocu, koristeći feng šui pravila za privlačenje blagostanja. Ne samo da će pokloni biti prikladni osobi, već će ih biti lako identifikovati i brzo pronaći.

  • Otac/Muškarac: Zlatni papir
  • Majka/žena: crveni ili ljubičasti papir
  • Deca: Srebrni ili ljubičasti papir
  • Bake i deke: zlatni ili ljubičasti papir
  • Neko ko je bio bolestan: smeđi, zanatski ili zeleni papir (sa ili bez dizajna prirode kao što su drveće, borove grane, jeleni)
  • Komšije/prijatelji/saradnici: Crveni

3. POŠALJITE "ZLATO" ZA POKLON

Bilo da su za poslovne saradnike ili članove porodice, narandže se smatraju "prirodnim zlatom" i predstavljaju i bogatstvo i mogućnosti. Zlato je uvek prikladno za poklone, poput bombona umotanih u zlatnih papir. Feng šui pravila za bogatstvo kažu da možete da uključite belešku koja objašnjava kako Kinezi poštuju narandže kao prikaz velikih mogućnosti i bogatstva. Ovo pretvara jednostavnu kutiju citrusa u tovar zlata. I dok naručujete, razmislite o tome da svojoj porodici pošaljete za poklon pomorandže! Prelepa cvetna biljka kao što je narcis simbolizujezlato i vašu želju za prosperitetom.

BONUS VIDEO

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/magazin.novosti/sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.