VATRENA VENERA JE UŠLA U ZNAK ŠKORPIJE ČUVAJTE SE EKSPLOZIJA: Pazite da ne skrenete sa puta, biće PAKLENO
Vatrena venera, Foto: Profimedia

pažnja

VATRENA VENERA JE UŠLA U ZNAK ŠKORPIJE ČUVAJTE SE EKSPLOZIJA: Pazite da ne skrenete sa puta, biće PAKLENO

Ova pozicija Venere daje osobama misteriozan šarm i privlačnost

Objavljeno: 19:25h

Venera, planeta ljubavi, kada se nalazi u Škorpiji, donosi sa sobom duboke i intenzivne vibracije u sferu ljubavnih odnosa. Ova postavka Venere utiče na način na koji pojedinci doživljavaju ljubav, strast i emocionalnu povezanost, čineći ih istraživačima najdubljih aspekata ljubavi. Posebno će uticati na tri horoskopska znaka!

Venera je 4. decembra uplovila u kuću Škorpije i sa sobom donela strastveni period i turbilencije na polju emocija koji će trajati do kraja meseca.

Venera, planeta ljubavi, lepote i harmonije, igra ključnu ulogu u astrologiji. Kada se nalazi u Škorpiji, jednom od najintenzivnijih znakova zodijaka, rezultat je duboka strast, intenzivne emocije i transformacije u ljubavnim vezama, posebno za 3 horoskopska znaka!

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Venera u Škorpiji donosi strast kao ključni element u ljubavnim odnosima. Osobe s ovim položajem Venere ne zadovoljavaju se površinskim ili plitkim vezama; umesto toga, traže duboku emocionalnu povezanost. Njihova ljubav je često intenzivna, telesna i puna dubokih osećanja.

Ova pozicija Venere daje osobama misteriozan šarm i privlačnost. Oni ne otkrivaju lako svoje emocije i motive, čineći ih zagonetnim i intrigantnim partnerima. Njihova privlačnost često leži u tajnovitosti koja okružuje njihovu ličnost.

Osobe s Venerom u Škorpiji ne plaše se istraživati najdublje emocije u ljubavnim odnosima. Ovo je pozicija koja traži emocionalnu autentičnost i iskrenost. Transformacija i regeneracija su ključni elementi njihovih veza, jer su spremni prolaziti kroz duboke promene s partnerom.

Škorpijska Venera ima snažnu zavodljivu moć. Njihova sposobnost da prodru u najdublje delove duše partnera čini ih izuzetnim u razumevanju i ispunjavanju emotivnih potreba. Njihova senzualnost i strast često imaju neodoljivu privlačnost.

Fizička intimnost je važna i izazovna za Veneru u Škorpiji. Oni teže intimnosti koja ide iznad fizičkog zadovoljstva i traže emotivnu povezanost kroz akt ljubavi. Njihova senzualnost je duboko ukorenjena u želji za istraživanjem najintimnijih aspekata ljubavnog odnosa.

Škorpijska energija može doneti izazove u vidu opsesivnosti ili ljubomore. Ove osobe često prolaze kroz duboke emocionalne transformacije u vezama, pa je važno naučiti kako balansirati strast i kontrolu.

Venera u Škorpiji može uticati i na finansijske odluke. Osobe s ovim položajem često vezuju emocionalne vrednosti za novac i materijalne resurse, a finansijske odluke donose s naglaskom na emotivnim aspektima.

Venera
foto: Profimedia

Bik (20. april - 20. maj):

Venera u Škorpiji može biti izazovna za Bika, koji generalno teži stabilnosti i sigurnosti u ljubavnim odnosima. Ova pozicija Venere dodaje dozu strasti i dubokih emocija u Bikovu romantičnu prirodu. Bikovi će osetiti snažniju potrebu za intimnošću i emocionalnom vezanošću. Mogu se suočiti s izazovima transformacije u svojim vezama, ali istovremeno će osetiti veću snagu i dubinu u ljubavnim odnosima.

Rak (21. jun - 22. jul):

Rakovi su već po prirodi emocionalno duboki, ali Venera u Škorpiji dodaje element strasti i misterioznosti. Ova pozicija Venere pojačava Rakovu želju za emotivnom sigurnošću, ali istovremeno može doneti i izazove u vezi opsesivnosti ili ljubomore. Rakovi će osećati potrebu za dubljim emotivnim povezivanjem i spremni su prolaziti kroz transformacije kako bi postigli autentičnu ljubavnu vezu.

Vodolija (20. januar - 18. februar):

Venera u Škorpiji može biti intrigantna za Vodolije koje inače teže nezavisnosti i slobodi. Ova pozicija Venere donosi dublju želju za intimnošću i emocionalnom vezanošću, što može predstavljati izazov za Vodolije koje vole održavati emotivnu distancu. Ipak, ova kombinacija može ih inspirisati da istraže nove aspekte ljubavnih odnosa, prihvatite dublje emocije i otvore se prema većoj intimnosti.

Venera u Škorpiji donosi duboke i emotivne izazove u ljubavnim vezama, ali istovremeno donosi i potencijal za duboku i ispunjavajuću povezanost. Ove osobe su spremne investirati emocionalno i transformisati se kroz ljubav, stvarajući strastvene i značajne veze koje imaju moć da ih preobraze.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.