savršena!
NAJSOČNIJA RIBA IZ RERNE SA POVRĆEM PO BAKINOM RECEPTU: Zadivite svakog gosta ovim SPECIJALITETOM - kao u restoranu
Od sad ćete je samo ovako pripremati
Za vreme posta mnoge domaćice se odlučuju da za glavne obroke prave ribu na razne načine.Kako biste uživali u svojoj omiljenoj ribi, bez mnogo haosa i mirisa, donosimo vam recept za ribu sa povrćem u rerni.
Potrebno je :
riba morska ili pastrmska
soli
300 ml ulja
1 kasicica ml paprike dimljene
1 kasika zacina za ribu
malo origanaml bibera
4 cena belo luka
Jos je potrebno:
2 vece glavice crnog luka
2 vece paprike moze iz zamrzivaca
1 veci paradajz
Priprema:
U ciniju staviti ulje, papriku zacin za ribu, ml papriku, biber origano so pa sve izjednaciti,
Ribu posoliti pa je preliti marinadom i napuniti belim lukom i unutra staviti malo marinade, Pokriti folijom i ostaviti bar 1 sat .
Isci narezance luk, papriku i paradajz pa malo posoliti. U trepsiju poredjati iumesan luk, papriku i paradajz poredjati odozgo ribu pa preliti sve preko uljem iz marinade.
Peci na 220 stepeni c oko 50 minuta. Fantasticno ukus je neopisivo dobro,
BONUS VIDEO
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!