NEREALNO KOLIKO GODINA IMA ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Već je USPEO da se OŽENI, a NIKO MU NE BI POGODIO IZ PRVE
Đorđe Đoković, Foto: prentscreen/youtube/ AmiG Show

paŽnja

NEREALNO KOLIKO GODINA IMA ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Već je USPEO da se OŽENI, a NIKO MU NE BI POGODIO IZ PRVE

Nakon svetog čina sklapanja braka koji je održan samo pred kumovima i članovima porodica, novopečeni supružnici i njihovi gosti uputili su se u Crnu Goru gde je upriličeno glamurozno slavlje

Objavljeno: 13:35h

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića oženio se prošlog septembra u Beogradu. On je sudbonosno „da“ izgovorio voditeljki Aleksandri Saški Veselinov, sa kojom je bio u vezi nešto više od godinu dana. Mladi par venčao se u Crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.

Nakon svetog čina sklapanja braka koji je održan samo pred kumovima i članovima porodica, novopečeni supružnici i njihovi gosti uputili su se u Crnu Goru gde je upriličeno glamurozno slavlje.

Samo godinu dana kasnije, krstili su svog nasljednika Aleksandra. Par je simbolično na godišnjicu braka rešio da krsti sina u crkvi Svetog Marka. Posle krštenja priredili su veselje koje će dugo pamtiti.

đorđe đoković, Saška Đoković
foto: Društvene mreže

Cela porodica stigla je ni manje ni više nego iz Amerike kako bi svojim prisustvom uveličala ovaj važan dan ali i podelila sreću i radost sa Saškom i Đorđem.

Slavlje je organizovano u jednom luksuznom restoranu sa prostranim dvorištem. Dvorište i restoran su bili dekorisani kao iz bajke.

Novak koji se pojavio u pratnji supruge Jelene i tokom celog dana je đuskao i pevao. Kažu da je bio najveseliji. a nije ni čudno jer je samo dca dana ranije osvojio svoju 24 Grend slem titulu.

U jednom momentu Novak je izuo cipele i poveo kolce na travi, a odmah su mu se pridružile supruga i Saška.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Aleksandra Saška Veselinov Đoković je srpska manekenka, model, modna kreatorka i televizijska voditeljka. Rođena je u novembru 1999. godine. Živi i radi u Beogradu.

Đorše Đoković je bivši teniser i direktor turnira Srbija open. Rođen je 1995. godine u Beogradu i ima 28 godina.

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

(Espreso/.sportnetwork.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.