HRVATICA SE ZALJUBILA U SRBINA PA OTIŠLA NA NJEGOVU SLAVU U BEOGRAD: Reakcija OCA devojke je ŠOKIRALA domaćina, HIT
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

HRVATICA SE ZALJUBILA U SRBINA PA OTIŠLA NA NJEGOVU SLAVU U BEOGRAD: Reakcija OCA devojke je ŠOKIRALA domaćina, HIT

Hrvatica se zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen dečko pozvao na proslavu porodične slave

Objavljeno: 07:49h

Mlada Hrvatica je pre nekoliko godina podelila ispovest na društvenoj mreži koja je sve ostavila bez reči, a sada taj tekst ponovno kruži na društvenim mrežama gde je postao hit.

‘Nisam planirala…’

Devojka je na Fejsbuk stranici „Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju“, ostavila anonimnu ispovest koja je zaintrigirala mnoge pratioce. Naime, Hrvatica se zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen dečko pozvao na proslavu porodične slave.

„Ja sam Hrvatica, nikada nisam planirala, ali, eto, dogodilo se da se zaljubim u momka preko Dunava. Moj otac je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka, ništa nije rekao. Ni dan posle, ni nedelju dana, ni mesec. Došlo je vreme dečkove slave i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođemo u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na autobus kada me dočekao otac zajedno s mamom i bratom, svi lepo sređeni, i rekao da idemo zajedno i da se ponašamo kao ljudi“, napisala je.

Ostala iznenađena gestom

Sveta Petka, Slava, Slavska trpeza
foto: Zorana Jevtić, Wikipedia

„Posebno je opomenuo brata da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se – ne mogu reći ko je bio više iznenađen – dečko ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zaćutali, a tata je rekao: „Pa dobro, gde je ta rakija, komšija? Najlepši dan u mom životu“, napisala je devojka.

00:06

NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE, HRVATICA ZAPEVALA SRPSKU PESMU! Albina oduševila Srbiju, OVAKO je pružila podršku URAGANKAMA! VIDEO

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.