OVO JE NAJZGODNIJA DOKTORKA KOJU STE VIDELI, A TEK KAKO IZGLEDA KAD SE SKINE GOLA: Svi gledaju u DEO ISPOD GRUDI
Doktorka Stejsi Naito, Foto: Printscreen/Instagram/staceynaito

dobra

OVO JE NAJZGODNIJA DOKTORKA KOJU STE VIDELI, A TEK KAKO IZGLEDA KAD SE SKINE GOLA: Svi gledaju u DEO ISPOD GRUDI

Sumnjali su u mene samo na osnovu izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorka," priča ova pametna i sposobna dama

Objavljeno: 12:28h

Stejsi Naito s Beverly Hilsa radi kao fizijatar i šef je klinike u Los Anđelesu, a kada ne leči pacijente, takmiči se u bodibildingu, gde je često predstavljaju kao najzgodniju doktorku na svetu. "To mi baš laska", otkrila je lepa doktorka za britanski „The Sun“.

"Ljudi ne očekuju da doktorke budu zgodne, kao da je to nešto čudno. Jedan doktor mi je prišao dok sam bila studentkinja. Rekao mi je da uopšte ne izgledam kao doktorka jer sam zgodna i da me pacijenti neće doživljavati ozbiljno", kaže Stejsi.

Ali ona se na to nije obazirala. Završila je i specijalizirala fizijatriju. Kaže kako je u toj izjavi dok je studirala bilo istine. "Sad tek vidim. Ponekad su me kritikovali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su bili zabrinuti kad su videli da su zakazani kod mene. Sumnjali su u mene samo na osnovu izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorka," priča ova pametna i sposobna dama.

Doktokra
foto: Printscreen/Instagram/staceynaito

Kritikovali su je i što ide na takmičenja. Govore joj da nije primereno da se doktorka takmiči u bodibildingu. "Baš volim da rušim stereotipe", poručila je doktorka.

00:45

DOKTORKA NAVELA NAJVAŽNIJE MERE ZA PREVENCIJU PSORIJAZE! U Srbiji 140.000 obolelih, a 50 odsto pacijenata ima JOŠ JEDAN PROBLEM

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.