predobro!
NAJBOLJI RECEPT ZA SEOSKO POSNO MESO, OMILJENO JELO U TOKU POSTA: Ovako su znale da ga prave samo stare domaćice
Posno seosko meso će vas ostaviti bez teksta
S obzirom da je vreme posta, mnoga omiljena jela su na čekanju jer sarže meso.Donosimo vam recept za seosko posno meso kao zamenu za pravo, pa ga možete iskoristiti u nekom od vaših omiljenih jela.
Sastojci za posno seosko meso:
- 250g soje u komadićima,
- 600g šampinjona,
- 3 glavice crnog luka,
- 200ml kečapa,
- 250ml vode,
- origano,
- celerov list,
- so,
- mleveni biber.
Posno seosko meso se priprema na sledeći način:
U šerpu sa provrelom vodom staviti soju, dodati origano i obariti.Crni luk izdinstamo, dodamo šampinjone isecene na deblje listove i obarenu i proceđenu soju.
Zatim, dodati celerov list, kečap, sipati 250ml vode, posoliti i pobiberiti.
Jelo kuvati 20-30 minuta.
BONUS VIDEO
(Espreso/posnajela)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!