AKO STE SAMI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI, OVO MORATE ZNATI: Evo kome su tad NAJVEĆE šanse da upozna LJUBAV svog života
Ilustracija, Foto: Profimedia

astro

AKO STE SAMI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI, OVO MORATE ZNATI: Evo kome su tad NAJVEĆE šanse da upozna LJUBAV svog života

U nastavku saznajte da li ste među njima

Objavljeno:

Godina se polako bliži kraju, a dolazak Nove godine je pravo vreme za slavlje, veselje i stvaranje nezaboravnih uspomena. Iako je decembar tek počeo, astrolozi već predviđaju koji bi horoskopski znaci mogli sresti ljubav svog života na novogodišnjoj zabavi.

Lav

Lavovi, poznati po svojoj harizmu i samopouzdanju, imaju sve predispozicije potrebne da privuku pažnju na novogodišnjoj zabavi. Oni su magnetski privlačni i lako se povezuju sa drugima, što povećava njihove šanse za romantični susret.

Vaga

Vage su poznate po svojoj društvenoj prirodi i šarmu. Njihova ljubav prema harmoniji i lepoti čini ih privlačnim, a prirodna sklonost stvaranju ravnoteže i pravde čini ih idealnim partnerima. Novogodišnje zabave nude im savršenu priliku da zablistaju i privuku pažnju potencijalnog partnera.

Vaga
foto: Printscreen/Youtube

Blizanci

Komunikativni i duhoviti, Blizanci su duša svake zabave. Njihova sposobnost da se brzo prilagode različitim ljudima i situacijama čini ih omiljenim u društvu, što povećava njihove šanse da pronađu ljubav.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac

Poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i pozitivnom stavu, Strelci su savršeni za novogodišnje zabave. Njihova sklonost da istražuju i upoznaju nove ljude može ih dovesti do neočekivanih, ali prijatnih susreta.

Vodolija

Iako ponekad zagonetne, Vodolije su izuzetno privlačne zbog svoje jedinstvenosti i originalnosti. Njihova sposobnost da vide svet drugačijim očima privlači ljude koji traže nešto novo i drugačije.

BONUS VIDEO

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.