11 OSOBINA ŽENA NA KOJE MUŠKARCI PADAJU KAO POKOŠENI: Jednu posebno cene, ako to nemate - neće vas ni POGLEDATI
Ilustracija, Foto: Profimedia

ovo niste znali

11 OSOBINA ŽENA NA KOJE MUŠKARCI PADAJU KAO POKOŠENI: Jednu posebno cene, ako to nemate - neće vas ni POGLEDATI

Predstavljamo jedanaest ključnih elemenata ženske naravi koje muškarci izrazito cene

Objavljeno:

Često se govori o tome kako su muškarci jednostavniji nego što se misli, a je li zaista tako?

Većina muškaraca bi se složila kako njihova potencijalna bolja polovina, ako se njih pita, treba da ima određene karakteristike, piše Your Tango.

1. Zadovoljna je sama sa sobom Najvažnije je u životu biti srećan s onim što jesi. Upravo zato je važno da je i neko s kim provodite život zadovoljan sa time ko je, ali i zna šta želi da bude. Ovo takođe utiče i na samopouzdanje i vlastitu sreću.

Kineskinja, Žena, Devojka
foto: Profimedia

2. Brine o svom izgledu Izgled nije najvažniji, ali je bitan. Bilo da se radi o autentičnom stilu ili vrstama doterivanja, jedno je sigurno – briga za vlastiti izgled se prepoznaje i bitno je držati do sebe.

3. Ima svoje interese i svoj život Muškarcima su žene privlačnije kada imaju svoje hobije, društvene krugove i da su nezavisne. Radije ne bi bili u vezi sa ženom koja im uvek daje prednost, stalno traži njihovo društvo i ne ostavlja im prostora za osobnu slobodu.

4. Ima smisao za humor Humor je bitan aspekt života svakog pojedinca, a zabavni ljudi su automatski atraktivniji.

5. Voli seks Muškarci žele seksualnu partnerku koja je spremna da radi i isprobava nove stvari, dokle god je to njoj ugodno. Muškarci cene žene koje im govore šta žele u krevetu.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

6. Ima ambicije Vlastite ambicije ključne su za uspeh u životu, a svi traže partnera koji ima određenu dozu planova za uspeh. Ovo ne samo da je atraktivno, već je i posebno bitno.

7. Zalaže se za svoje stavove Muškarci cene kada žena izrazi svoje želje i objasni kako ih on najbolje može ostvariti. Njihova namera je učiniti je srećnom, i kad imaju jasne smernice o tome kako to postići, osećaju se sigurnijima u svojoj sposobnosti da to ostvare.

8. Srećna je sobom Svi muškarci na kraju krajeva žele ženu u kojoj se osećaju dobro. Gravitiraju pozitivnoj, a beže od negativne energije. Na spojevima niko ne voli otrovne ili cinične ljude.

9. Snažan imunitet Održavanje intelektualne stimulacije i sposobnost vođenja dubokih razgovora o značajnim temama ključno je za održavanje dobrog odnosa.

10. Ima prave vrednosti Prave vrednosti izuzetno su bitne. Važno je imati moralni kompas i znati šta je zbilja važno u ovom životu.

11. Ima principe Svako treba imati sopstvene principe preko kojih ne prelazi – to je znak snažnog karaktera osobe, prenosi 24sata.hr.

BONUS VIDEO

02:57

VOLIM GOCIN ISTAKNUT KARAKTER! Princ od Vranje nakon dueta sa pevačicom za Kurir TV otkrio: Volim kada kaže kako stvari stoje

(Espreso/Krstarica/M.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.