SIPALA JE 2 JEFTINA SASTOJKA U VEŠ MAŠINU I TAKO OPRALA PEŠKIRE: Kad ih je izvadila ŠOKIRALA se rezultatima (VIDEO)
Veš mašina, Foto: Profimedia

PROBAJTE

SIPALA JE 2 JEFTINA SASTOJKA U VEŠ MAŠINU I TAKO OPRALA PEŠKIRE: Kad ih je izvadila ŠOKIRALA se rezultatima (VIDEO)

Postoji jednostavno rešenje ovog problema i ne košta više od 50 dinara

Objavljeno:

Umesto skupih omekšivača, koji skoro sigurno neće vratiti mekoću i miris vašim peškirima, upotrebite najobičnije belo sirće kada sledeći put perete peškire. Sipajte ga u odeljak gde inače stavljate omekšivač. Takođe, upotrebite samo polovinu od doze praška za pranje koju inače koristite.

Direktno u bubanj stavite i malo sode bikarbone, a ovo će pomoći da vaši peškiri izgledaju kao novi i da na njima nema fleka.

Muna tvrdi da će čak i oni sa najosetljivijom kožom biti oduševljeni mekoćom peškira nakon upotrebe ove cake. Ako želite da pritom budu i izrazito mirišljavi, sve što treba da uradite jeste da zajedno sa sirćetom dodate i oko 20-ak kapi eteričnog ulja po želji.

Mešavina sode bikarbone i belog sirćeta je i inače dragoceni pomoćnik u domaćinstvu; što i ova influnserka priznaje i otkriva još par trikova sa istom. Ona predlaže da koristite ovu smesu kako biste uklonili neprijatne mirise iz vaše sudopere. Dovoljno je da smesu sipate u odvod, i po čitavoj sudoperi, a potom da isperete toplom vodom. Ova metoda će ujedno pomoći da vaše cevi ostanu čiste, jer uklanja prljavštinu i ostatke.

Miks sode bikarbone i sirćeta možete koristiti i za čišćenje toaletne šolje; pomešajte po pola šolje svakog proizvoda i sipajte u WC šolju. Ostavite da odstoji 30 minuta, a potom istrljajte četkom i pustite vodu - i gotovo je!

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/zenablic/Stefana Pavlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.