OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA U NOVU GODINU ULAZE PUNIH DŽEPOVA: Već u DECEMBRU jednom znaku se smeši OZBILJAN novac
Novac, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

kakvi srećnici

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA U NOVU GODINU ULAZE PUNIH DŽEPOVA: Već u DECEMBRU jednom znaku se smeši OZBILJAN novac

Ova tri znaka će ući u 2024. godinu sa ozbiljnim finansijskim pogodnostima, i tako je nastaviti celu

Objavljeno:

Horoskop za 2024. godinu ukazuje da tri horoskopska znaka očekuje velika finansijska sreća. Period besparice i novčanih muka za njih je konačno gotov.

Vaga

2024. će Vagama doneti neverovatnu finansijsku sreću. Veliki novac će početi da stiže od maja, tačnije 6.10.24. Drugi talas materijalnog bogaćenja očekuje se u jesen 2024. godine, posebno 15. novembra. Na proleće će Vaga smisliti kako da smanji troškove i unapredi poslovanje. Ali važno je da ideje pretočite u stvarnost, novac neće sam pasti na vaš račun. Ako nešto preduzmete, vaš prihod će se značajno povećati. Zahvaljujući izobilju koje je stiglo, obavićete velike kupovine, kupiti novi automobil ili izvršiti popravke.

Vaga
foto: Printscreen/Youtube

Strelac

Strelce očekuju velike finansijske prihode na kraju 2023. Posebno obratite pažnju na datume: 23. novembar, 13., 14. i 21. decembar. Generalno, ovo je period kada ulazite u bolji period života. Sam univerzum će podržati predstavnike znaka. Inače, opremu koja vam je potrebna slobodno kupite krajem godine. I na ove datume, putovanja, sastanci, pa čak i putovanja će biti veoma uspešni. Pred Novu godinu pripremite se za neplanirani bonus na poslu.

Škorpija

Škorpije bi mogle da dobiju veliki novac sredinom decembra. Možda ćete dobiti neku vrstu džekpota. Dobar period će se nastaviti i posle novogodišnjih praznika! Najpovoljniji dani za vas su 11. i 18. januar.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/najzena/Slobodanka Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.