DEVOJKA POKAZALA TEST SA LJUŠTENJEM POMORANDŽE: Otkriva nešto što ne možete ni ZAMISLITI U ODNOSU
Pomorandža, Foto: Profimedia

paŽnja

DEVOJKA POKAZALA TEST SA LJUŠTENJEM POMORANDŽE: Otkriva nešto što ne možete ni ZAMISLITI U ODNOSU

Ana tvrdi da odgovor otkriva mnogo o njegovom "stavu prema vama i vašoj vezi" i poziva ljude da "nikada ne mole" partnera da čini takve usluge jer bi to trebalo sam da radi, a ako ne radi, to bi trebalo da vam bude znak upozorenja

Objavljeno:

Radi se o takozvanom "testu ljuštenja pomorandže" koji navodno mnogo otkriva o vašem partneru i stanju vaše veze. Ako niste još čuli za njega, devojka Ana Birmingem je objasnila o čemu se radi.

Kako izgleda test?

Pomorandža
foto: Printscreen/Youtube/Steve-Owens

"Recimo da iz bilo kojeg razloga mrzim da ljuštim pomorandže, ali volim da ih jedem. Pitam svog partnera: Hej, dušo, da li bi mi oljuštio ovu pomorandžu?, a on može odgovoriti: Naravno, ljubavi, uopšte nije problem ili može reći: Ne, savršeno si sposobna da sama to uradiš."

"Ili možda moj partner već zna da se ne volim da ljuštim citruse i da mi pomorandžu koju je već oljuštio za mene", dodala je.

Ana tvrdi da odgovor otkriva mnogo o njegovom "stavu prema vama i vašoj vezi" i poziva ljude da "nikada ne mole" partnera da čini takve usluge jer bi to trebalo sam da radi, a ako ne radi, to bi trebalo da vam bude znak upozorenja.

Ova teorija naišla je na brojne reakcije ljudi, a mnogi su se složili sa Aninim mišljenjem.

"Moj jezik ljubavi je teorija o pomorandžinoj kori", komentarisao je jedan čovek, a jedna žena nadovezala: "Ovo me odmah nateralo da pomislim kako moj tata uvek ljušti mami pomorandže bez pitanja jer ona to ne voli da radi." Šta vi mislite?

01:47

PUNI SU PARAZITA, ZATO IH I ZOVU LETEĆI PACOVI

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.