LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Za ova 3 znaka sledi pravi STRASTVENI PREOKRET, čitajte ZNAKOVE pored puta
Ilustracija, Foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Za ova 3 znaka sledi pravi STRASTVENI PREOKRET, čitajte ZNAKOVE pored puta

Astrolog otkrio ljubavni horoskop za decembar 2023.

Objavljeno:

Dok zimske zvezde sjaje nad hladnim noćima, horoskopski znakovi mogu očekivati posebne promene u ljubavnom životu. Decembar, mesec refleksije i novih početaka, može biti ključan za određene znakove Zodijaka kad je reč o ljubavi. Evo koji horoskopski znakovi mogu očekivati ljubavne promene na izmaku 2023. godine

Ovan: Neočekivane strastvene prilike

Ovnovi, puni energije i strasti, mogu očekivati neke dramatične preokrete u svojim ljubavnim životima tokom decembra. Ovaj mesec može doneti neočekivane susrete ili iznenadne romantične prilike. S obzirom na njihovu prirodnu sklonost akciji, Ovnovi bi mogli biti skloni brzim i strastvenim odlukama koje će promeniti tok njihovih ljubavnih života.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Devica: Ravnoteža i kompromis Device, uvek u potrazi za savršenstvom i redom, u decembru mogu pronaći novu ravnotežu u svojim ljubavnim odnosima. Pred praznike Device će biti podstaknute na razmišljanje o važnosti kompromisa i zajedništva u ljubavi. Ovo može biti vreme kada će se rešiti nesuglasice ili kada će započeti novi, zdraviji odnosi, vođeni željom za harmonijom i balansom.

Vodolija: Potreba za emocionalnom povezanošću

Vodolije, poznati po svojoj samostalnosti i ponekad emocionalnoj distanciranosti, ovog decembra mogu doživeti iznenađujuće promene u svojim ljubavnim životima. Kako se Sunce približava njihovom znaku, počinju osećati potrebu za dubljom emocionalnom povezanošću. Ovaj mesec može doneti nove susrete ili ojačati postojeće veze, podstičući Vodolije da otvore svoja srca i istraže nove dubine intimnosti.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.