3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA ĆE DECEMBAR BITI PRESUDAN: Umesto da uživaju u ZIMI oni će masovno RASKIDATI svoje veze
Raskid, Foto: Profimedia

astro savet

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA ĆE DECEMBAR BITI PRESUDAN: Umesto da uživaju u ZIMI oni će masovno RASKIDATI svoje veze

Tri horoskopska znaka očekuju raskidi, nova poznanstva i stare ljubavi

Objavljeno:

Iako zimske mesece svi doživljavaju kao vreme bliskosti i porodične sreće, horoskop predviđa da će za neke horoskopske znake biti presudan što se tiče ljubavnog života.

Dok zimske zvezde sijaju u hladnim decembarskim noćima, nekim horoskopskim znacima donose posebne promene u ljubavnom životu.

Decembar, mesec praznika, razmišljanja i novih početaka, može biti presudan za pojedine horoskopske znake kada je ljubav u pitanju. Evo znakova Zodijaka koji mogu da očekuju ljubavne promene tokom ovog magičnog meseca.

Ovan

Ovnovi, puni energije i strasti, tokom decembra mogu da očekuju dramatične preokrete u ljubavnim životima. Ovaj mesec može doneti neočekivane susrete ili iznenadne romantične prilike. S obzirom na njihovu prirodnu sklonost akciji, Ovnovi su možda skloni donošenju brzih i strastvenih odluka koje će promeniti tok njihovih ljubavnih života.

Raskid
Raskidfoto: Profimedia

Devica

Device, uvek u potrazi za savršenstvom i redom, u decembru mogu da nađu novu ravnotežu u ljubavnim odnosima. S obzirom da praznična sezona ohrabruje deljenje i davanje, Device će biti ohrabrene da razmisle o važnosti kompromisa i zajedništva u ljubavi. Ovo može biti vreme kada će se nesuglasice razrešiti ili kada će početi novi, zdraviji odnosi, vođeni željom za harmonijom i ravnotežom.

Vodolija

Vodolije, poznate po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj odvojenosti, ovog decembra mogu doživeti iznenađujuće promene u svojim ljubavnim životima. Kako se Sunce približava njihovom znaku, oni počinju da osećaju potrebu za dubljom emocionalnom vezom. Ovaj mesec može doneti nove susrete ili ojačati postojeće veze, ohrabrujući Vodolije da otvore svoja srca i istraže nove dubine intimnosti.

BONUS VIDEO

05:08

METEOROLOG ĐURIĆ DAO DUGOROČNU PROZNOGU ZA DECEMBAR! Evo da li će za Novu godinu i Božić biti MRAZA I SNEGA

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.