NAJBOLJI RECEPT ZA KINDER TORTU: Sprema se sat i po vremena, ali uspeva svima - bacite na kolena i do 10 LJUDI!
Najbolji recept za kinder tortu, Foto: PRINTSCREEN/YT/ COOKRATE - CAKES

sjajno

NAJBOLJI RECEPT ZA KINDER TORTU: Sprema se sat i po vremena, ali uspeva svima - bacite na kolena i do 10 LJUDI!

Recept za kinder tortu koja će oduševiti vaše najdraže

Objavljeno:

Kada vidite ovaj recept, poželećete da ga spremate svaki dan. Radi se o jednom fenomenalnom načinu za pravljenje neodoljive kinder torte koju obožavaju i stari i mladi.

Uopšte nije teško, samo pratite korake. Garantujemo da ćete biti oduševljeni.

Napomena - predviđena količina odnosi se na 8 do 10 ljudi, a vreme pripreme je oko 90 minuta.

Najbolji recept za kinder tortu
Najbolji recept za kinder tortufoto: Printscreen/Youtube/cakes.cookrate

Za kore: 150 g iseckanih oraha 6 belanaca 6 kašika šećera Kašika ulja 2 kašike brašna Kesica praška za pecivo Namaz za koru: 300 g eurokrema Za fil: litar mleka 14 kašika šećera 6 žumanaca 3 kesice pudinga od vanile 250 g margarina 100 g čokolade 300 g plazma keksa (ne mlevenog)

Kinder torta - Priprema

Sastojci su spremni, a uskoro će i kinder torta. 1. U pleh stavite papir za pečenje i posuti orahe. 2. Umutite zajedno belanca i šećer da dobijete čvrstu smesu. 3. Potom dodajte brašna, ulje i prašak za pecivo. 4. Dobro promešajte da se sve sjedini. 5. Kada smesa bude gotova, sipajte je u pleh preko oraha. 6. U zagrejanoj rerni pecite 20 minuta na 200 stepeni. 7. Pošto kore budu gotove, izvadite papir za pečenje. 8. Stranu gde se nalaze orasi namažite eurokremom i ostavite koru da se ohladi.

Ultimativni vodič za pravljenje kinder torte
Ultimativni vodič za pravljenje kinder tortefoto: Printscreen/Youtube/cakes.cookrate

Dok se kora hladi, spremamo fil. 1. Umutićemo prašak za puding i žumanca. 2. Zatim dodajte malo mleka i mutite dok se ne razbijete grudvice. 3. Ostatak mleka i šećer pomešajte, te sačekajte da provri. 4. Zatim naspite umućenu smesu i kuvajte dok se ne zgusne. 5. Odložite da se ohladi. 6. Margarin mutite dok ne postane penast, a potom ga sjedinite sa pudingom koji se ohladio. 7. Fil treba da podelite na 2 dela, a u jedan dodajte čokoladu koju ste otopili na pari. 8. Na koru koju ste namazali eurokremom nanesite fil. 9. Preko njega poređajte plazma keks ravnomerno koji ste najpre umočili u mleko. 10. Potom naneti fil s čokoladom.

Opciono: Za dekoraciju torte možete koristi kesice sa šlagom od čokolade koje ćete spremiti prema uputstvu. Kinder torta može se dekorisati na razne načine. Preporučujemo da torta odstoji što duže kako bi se ukusni sjedinili. Verujte nam na reč, vaša kinder torta biće još ukusnija. Stigli smo do kraja, kinder torta je spremna za posluženje. Iako recept ima više koraka, torta nije teška za pravljenje. Uz malo truda i dobre volje, gosti će biti oduševljeni i želeti da prepišu recept.

Bonus video:

02:10

NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno!

(Espreso/slatkoiukusno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.