OVAKO IZGLEDA LUKS STAN TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE: Svaki SRBIN bi POŽELEO ODMAH SKUPOCENOSTI gde se OKRENEŠ
Tamara Dragičević i Petar Benčina, Foto: Dragana Udovičić

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO IZGLEDA LUKS STAN TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE: Svaki SRBIN bi POŽELEO ODMAH SKUPOCENOSTI gde se OKRENEŠ

Stan je savršeno skockan i ušuškan, deluje vrlo udobno i prijatno

Objavljeno: 07:52h

Tamara Dragičević i Petar Benčina omiljeni su mladi glumački par u Srbiji i publika s nestrpljenjem čeka svaku njihovu novu ulogu. Takođe, zanimljivo je zaviriti i u njihov svet van posla, što Tamara i Petar povremeno dozvole objavama na društvenim mrežama.

Među fotkama na Instagramu koje često dele s pratiocima izdvajaju se one njihovog stana.

I taj njihov dom u kom žive sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom je prava oaza.

Stan je savršeno skockan i ušuškan, deluje vrlo udobno i prijatno.

Tu oni rado ugoste svoje prijatelje.

Na fotografiji na kojoj su sa Tamarom i Miloš Biković, Nina Janković, Jelisvaeta Orašanin i druge kolege vidi se dnevna soba ovog stana. Siva garnutira osvežena je žutim jastučićima, dok je bela polica oko TV-a preko celog zida. To je mesto za knjige, zanimljive figure i vaze, dok su na drugom zidu slike. Pozadinsko svetlo iza police pojačava osećaj topline i ugodnosti.

Posebno zanimljiva je fotka iz kuhinje koja je u kombinaciji belih ormarića i žutog zida. Tu Tamara u svečanoj teget haljini kuva dok je ćerkica pored nje.

Ovaj prizor koji oslikava 2 u 1 – uspešnu mladu ženu i mamu – zapravo pokazuje kako izgeda Tamarina realnost.

„Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije nameštena. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete“, rekla je Tamara jednom prilikom.

Ona uvek ima pomoć svog supruga Petra, a kada dođe vreme za odmor, tu je garnitura u dnevnom boravku, koju voli i njihov pas.

Što se tiče spavaće sobe, u kojoj Tamara voli da ugađa klincima, ona je dekorisana svetlim nežnim nijansama, a naročito zanimljiv detalj je lampa sa interesantnim radom na abažuru.

A na jednom veselom snimku od pre par godina gde Tamara i Petar igraju vidi se njihova trpezarija.

Pored belog stola i stolica, tu je jedan detalj, i vrlo praktičan i koristan – ugaona polica koja stoji na zidiću od kuhinje, od poda do plafona.

00:13

Stan Milene Popović

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.