VLADAVINA STRELCA POČELA JE DANAS I VEĆ DONOSI TURBULENCIJE: 3 horoskopska znaka očekuju POSEBNA ISKUŠENJA
Strelac, horoskopski znak, Foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

VLADAVINA STRELCA POČELA JE DANAS I VEĆ DONOSI TURBULENCIJE: 3 horoskopska znaka očekuju POSEBNA ISKUŠENJA

Da li ste među njima?

Objavljeno:

Pred nama je nedelja u kojoj se opraštamo od perioda Škorpije i dočekujemo vladavinu Strelca od 22. novembra 2023. godine. Astrolozi procenjuju da će se tri znaka horoskopa ovih dana suočiti sa posebnim izazovima.

JARAC

Kako se približavamo kraju godine, mnogo ćete razmišljati o proteklim mesecima. Postoji opasnost da se preterano fokusirate na sve što ste „izgubili“, što vas može dovesti do lošeg raspoloženja. Obratite pažnju na svoje misli i fokusirajte se pre svega na sve lekcije, uvide i divne trenutke koje vam je donela ova godina. Zapamtite: kroz trnje možete stići do zvezda!

Horoskop
Horoskopfoto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

OVAN

Ove nedelje daćete sve od sebe da postignete određene ciljeve, ali će vam se nekako činiti da univerzum radi „protiv“ vas. Uprkos vašim naporima, stvari neće ići po planu, ali zapamtite da se sve dešava za vaše najviše dobro. Zvezde su na vašoj strani i na kraju ćete biti zahvalni što je sve ispalo kako je bilo.

RIBA

Vaš najveći problem na početku vladavine Strelca je nedostatak strpljenja. Jednostavno ćete osetiti da se određene stvari ne dešavaju tako brzo koliko biste želeli. Podsetite se da se sve dešava u svoje vreme, ostanite verni svojim principima i ne tražite prečice, jer vam se to može vratiti u budućnosti.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.