OVAJ TOALET PAPIR ODJEDNOM SU POČELI SVI SRBI DA KORISTE: Kada čjete ZA ŠTA JE SVE DOBAR odmah ćete ga KUPITI
Ilustracija, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

OVAJ TOALET PAPIR ODJEDNOM SU POČELI SVI SRBI DA KORISTE: Kada čjete ZA ŠTA JE SVE DOBAR odmah ćete ga KUPITI

Ovaj toalet papir koriski cela Srbija

Objavljeno:

Toalet-papir koji je u Srbiji broj 1 po kvalitetu i udobnosti postao je pravi svetski hit, a influenseri se utrkuju ko će naći više kreativnih načina da ga izloži u svom kupatilu

Beli, nebeljeni, dvoslojni, troslojni, mirisni, obojeni, sve su to toalet-papiri kojima smo "bombardovani" u trgovinama, ali među njima se krije svetski hit koji u Srbiji i regionu već neko vreme svi koriste.

Naime, kada u prodavnici vidite toalet-papir koji nije sasvim beo već ima nežnu boju drveta, a na pakovanju piše da je od 100 odsto nebeljene celuloze - kupite ga! Reč je o neverovatno mekanom, a sasvim prirodnom proizvodu premium kvaliteta. Nebeljeni toalet-papir pravi se od čiste i nebeljene celuloze, a tokom proizvodnje ne dodaju se nikakve hemikalije već se čuvaju prirodne karakteristike sirovine. Danas, kada je sve oko nas zatrovano pesticidima, hemikalijama i ostalim pošastima, vest da sebi možemo pružiti sasvim prirodni proizvod je vredna pažnje!

toalet papir
foto: X3M FOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovaj toalet-papir je najprirodnije rešenje za sve generacije - bezbedan je i, za razliku od recikliranog toalet-papira, skroz je BPA free.

Naravno, prilikom odabira nebeljenog toalet-papira najbitnije je da se opredelite za pouzdanog proizvođača poput Perfeksa, koji ima brojne sertifikate o kvalitetu svojih proizvoda. Jedan od njih se dobija tek kada se isprati svaki segment proizvodnje, pa tako, Perfeksovi toalet-papiri mogu čak biti i u kontaktu sa hranom - toliko su higijenski savršeni.

Nebeljeni toalet-papir iz Srbije, postao je hit van granica naše zemlje, jer je sto odsto prirodan, a mekan i udoban. Budući da živimo u izazovnim vremenima kada je zdravlje u pitanju i da hemikalije u naše telo mogu dospeti iz raznih proizvoda, i ne čudi što je nebeljeni papir broj 1 izbor u svim domaćinstvima sa decom, starim ljudima, osobama sa osetljivom kožom i naposletku u mnogim modernim hotelima i restoranima. Nebeljeni papir se brine o vašem zdravlju i poruci koju šaljete - da su zdravlje i pouzdanost na prvom mestu!

Bonus video: Trik za pranje plastičnih posuda

00:59

ZLATNI TRIK ZA PRANJE PLASTIČNIH POSUDA: Ne morate da ih bacate, na ovaj način ćete SKINUTI NAJGORU MASNOĆU! (VIDEO)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.