ASTROLOG OTKRIO KOGA ČEKA NAJVEĆA LOVA 19. NOVEMBRA: Horoskop za DANAS Ovnovima i Bikovima šalje jasno UPOZORENJE
Ilustracija, Foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

dnevni horoskop

ASTROLOG OTKRIO KOGA ČEKA NAJVEĆA LOVA 19. NOVEMBRA: Horoskop za DANAS Ovnovima i Bikovima šalje jasno UPOZORENJE

Veliki dnevni horoskop za danas

Objavljeno:

Horoskop za 19. novembar 2023.

Ovan

Posao: Većina Ovnova već je u mislima nekoliko dana unapred po pitanju profesionalnih obaveza. Ne opterećujte se previše, korak po korak.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom polju. Uglavnom susreti i neformalne priče sa osobama koje već poznajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Tokom ovog dana Bikovi će imati povoljnu klimu da se odmore i opuste, ali i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko sitnijih, ali ipak potencijalno lepih iznenađenja od drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Mnogo toga želite i možete danas da postignete. Samo je pitanje da se previše ne rasplinete, pa dosta toga ostane nedovršeno.

Ljubav: Bez značajnijih promena u odnosu na prethodni dan. Ukoliko ste zadovoljni postojećom emotivnom pričom, uživajte. U suprotnom, sačekajte malo bolju priliku za ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Bar jednu novu originalno osmišljenu ideju Rakovi bi danas mogli uspešnoo da pokrenu. Očekuje vas podrška prijatelja.

Ljubav: Ovaj dan vam donosi ljubavnu klimu koja vraća u prošlost i budi razne uspomene. Bilo da su lepe ili ne, pokušajte da ih ostavite tamo gde im je i mesto, i više se okrenete budućnosti.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

Posao: Nove informacije koje se baš ne uklapaju u vaš već pripremljen plan profesionalnih obaveza mogu vas malo unervoziti pred početak sledeće radne sedmice.

Ljubav: Iako su vaše misli uglavnom usmerene na druge sfere, osvrnite se oko sebe. Danas biste mogli da uočite i neko simpatično lice u vašem bližem okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Mnogo oprečnih poslovnih ideja u vašoj glavi mogle bi da stvore pravu malu konfuziju. Trebalo bi sve to nekako da dovedete u red.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumevanje i podršku od voljene osobe, mnogo će vam značiti. A vi se potrudite da bar sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Konačno dan za predah, odmor, ali i razmišljanje o potencijalnim promenama u dosadašnjem funkcionisanju u sferi posla. Dodatno usavršavanje, obuka mogli bi vam biti od velike koristi.

Ljubav: Vaše raspoloženje trebalo bi da je za nijansu pozitivnije u odnosu na prethodni dan. Aktivnosti u sferi ljubavi mogle bi da vam se višestruko isplate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Škorpija

Posao: Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite, onda nema odlaganja. Ali ako nije toliko urgentno, odvojte dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Trebalo bi da neke stvari danas mnogo bolje funkcionišu na vašem ljubavnom planu. Potrebno je samo da se dovoljno opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: Nije loš dan da većina Strelaca vrlo brzo završi planirane obaveze, a višak slobodnog vremena posveti nekom hobiju ili rekreaciji.

Ljubav: Nekoliko finih dešavanja čeka vas tokom dana na ljubavnom planu. Najlepše možete očekivati od simpatične osobe koju ste upoznali nedavno.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost što se zdravlja tiče.

Jarac

Posao: Velikih promena i izazova nema u najavi za ovu nedelju kod tipičnih Jarčeva, ali veoma korisno može biti ukoliko deo vremena posvetite odmoru.

Ljubav: Iako suštinski nema razloga za veliko nezadovoljstvo, tokom ove nedelje za očekivati je da vam neke sitnice u ponašanju drage osobe zasmetaju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Uglavnom pozitivne stvari na polju profesionalnog angažovanja čekaju danas osobe rođene u znaku Vodolija. Višak vremena svakako posvetite omiljenim aktivnostima i relaksaciji.

Ljubav: Povoljan jedan za sve vrste druženja sa osobama koje su vam drage. Nije isključeno ni novo poznanstvo sa osobom sličnih stavova i načina razmišljanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: I danas biste sebi mogli da nametnete više obaveza nego što realno možete da postignete. Ipak, ne preterujte, iskoristite ovaj dan i da malo odmorite.

Ljubav: Budite oprezni prilikom dogovaranja zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom. Treća strana mogla bi bitno da vam poremeti sve planove.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Lepota&Zdravlje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.