MAJKA SE JAVNO ODREKLA SVOJE ĆERKE JER JE "KLOŠARKA" : Neje htela NI DA JE PIPNE, ovo su njene POSLEDNJE reči
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

MAJKA SE JAVNO ODREKLA SVOJE ĆERKE JER JE "KLOŠARKA" : Neje htela NI DA JE PIPNE, ovo su njene POSLEDNJE reči

Majka se javno odrekla svoje ćerke, jer je, kako ona navodi, klošarka

Objavljeno:

Ustaljeno je mišljenje da roditelji uvek treba da bezuslovno vole svoju djecu, i obrnuto. Ali život ne ide uvek onako kako piše u knjigama, a neke se porodice suočavaju sa složenim situacijama kada odnos između roditelja i dece postane toliko dramatičan da se čak pretvori u problem, piše Bright Side.

Takva se situacija dogodila i jednoj očajnoj mami koja je svoju priču ispričala na Redditu. Ona je zamolila ljude da je ne shvate pogrešno i objasnila da voli svoje dete.

Ali priznala je da ne može da podnese da bude u blizini svoje ćerke te je u svojoj ispovesti naziva „klošarkom“, a objasnila je zašto ima takvo mišljenje o sopstvenom detetu. Majci, naime, jako smetaju neke navike njene ćerke.

Njenu sada odraslu ćerku nije briga hoće li u javnosti izgledati loše ili smrdeti, a mamu to jako iritira. Žena je objasnila da ne insistira na tome da njena ćerka mora da bude doterana za odlazak u prodavnicu, pa čak ni da ne treba da nosi pidžamu.

Ima novca za lep život, a ona bira život u bedi

Majka je besna zbog izgleda svoje ćerke koja obično nosi prljavu odeću punu mrlja i nosi masnu kosu jer je ne pere, a obično takva izlazi i napolje u restorane i prodavnice.

Devojka plače, Žena plače, Devojka, Žena, Telefon, Plakanje, Stres, Zlostavljanje, Trauma, Raskid, Seksualno uznemiravanje
foto: Profimedia

Žena je dodala da njena ćerka za sebe tvrdi da je ona „seljančica“. Otkrila je da su je odgajili u malom mestu, ali ne na selu. Očajna majka je istakla da nema ništa protiv sela niti misli da je život na selu loš, ali naglasila je da njena ćerka nema nikakve veze sa selom niti običajima u toj sredini.

Žena je napisala da joj ćerka živi daleko i jednom su joj došli u posetu. Kuća joj je prljava i ne izgleda lepo. Mama je objasnila da njena ćerka ima novca za lep život, a ona bira život u bedi.

Ćerka odbija bilo kakvu pomoć

„Ovo nije devojka koju sam odgajila, i ja i moj muž ne možemo da podnesemo da smo u njenoj blizini. To mi slama srce. S njom više nije prijatno razgovarati“, otkrila je očajna majka.

Ona je uverena da je njeno dete psihički zdravo, jer ne pokazuje znakove depresije. Odbila je bilo kakvu pomoć oko čišćenja kuće i rekla da joj se sviđa takav kakav je.

Štaviše, kada devojka dođe u posetu svojim roditeljima, ona ne pokazuje poštovanje prema njima. Ostavlja prljavo posuđe i njene stvari su razbacane svuda, a uz to pojede sve iz ostave.

„Ne znam zašto se tako promenila. Njen muž nije bio klošar i bez poštovanja kad smo se upoznali. Oboje su odustali od svog izgleda i higijene, a ne znam zašto. Volela bih da mi se sviđa moja ćerka, ali ne mogu da je smisklim“, završila je svoju priču očajna majka.

Bonus video: BRZE VESTI 17.11.2023.

14:37

BRZE VESTI 17.11.2023.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.