UMRO SIN GLUMCA! Lekari NISU USPELI DA GA REANIMIRAJU U KUPATILU
Ilustracija, Foto: Godong / robertharding / Profimedia

TUGA

UMRO SIN GLUMCA! Lekari NISU USPELI DA GA REANIMIRAJU U KUPATILU

Bolničari su ga reanimirali, ali bezuspešno, proglašen je mrtvim na licu mesta.

Objavljeno: 08:22h

Umro je najstariji čuvenog glumca Dejne Karvija Deks Karvi. Izvori iz policije rekli su da je glumčev sin preminuo u sredu uveče, nakon što je Hitna pomoć dojurila u njegov dom u Los Anđelesu. Pomoć je pozvala njegova devojka oko 22 sata.

Deks Karvi (32) bio je zaključan u kupatilu i nije reagovao kada su ga pronašli. Bolničari su ga reanimirali, ali bezuspešno, proglašen je mrtvim na licu mesta. Obdukcija je obavljena, ali uzrok smrti nije utvrđen, čekaju se toksikološki.

Američki pozorišni, TV i filmski glumac Dejna Karvi poznat po ulogama Garta Algara u filmovima "Vejnov svet" i "Vejnov svet 2" i njegov sin Dek Karvi bili su veoma bliski. Naslednik je išao očevim stopama kada je u pitanju gluma pa se poslednjih nekoliko godina bavio stend-ap komedijom.

I drugi glumčev sin Tomas Karvi odabrao je glumu kao profesiju, tačnije komediju. Dejna Tomas Karvi je ranije sa dosta ljubavi pričao kako želi da svojoj deci pomogne u njihovim karijerama, piše TMZ.

Glumac je sinove dobio u braku sa Paulom Zvagerman, iza sebe ima brak sa Leom Karvej kojom je bio oženjen od 1979. do 1980. Njegov drugi brak traje od 1983. godine.

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.