NAJNOVIJA VEST O SAHRANI ŽARKA LAUŠEVIĆA: Čeka se oglašavanje porodice, POČIVAĆE na OVOM MESTU?
Žarko Laušević, Foto: Dragana Udovičić

paŽnja

NAJNOVIJA VEST O SAHRANI ŽARKA LAUŠEVIĆA: Čeka se oglašavanje porodice, POČIVAĆE na OVOM MESTU?

Prema pisanju medija, država i grad Beograd ponudili su porodici slavnog glumca da njegova večna kuća bude na Novom groblju i jedino što se čeka je pristanak porodice

Objavljeno: 12:03h

Proslavljeni glumac Žarko Laušević koji je preminuo u 63. godini posle kratke i teške bolesti biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, ukoliko se porodica sa takvom odlukom složi.

Prema pisanju medija, država i grad Beograd ponudili su porodici slavnog glumca da njegova večna kuća bude na Novom groblju i jedino što se čeka je pristanak porodice.

Ministarka je rekla da će on ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije, prenosi Informer.

Žarko Laušević
foto: Beta / Milan Obradović

„Za mene u Beogradu tvrde da sam Crnogorac, u Crnoj Gori kažu – Beograđanin”, čuvena je rečenica Lauševića, a gde će počivati, još uvek je neizvesno.

Podsetimo, vest o odlasku glumca u ime porodice objavila je Anita Laušević.

– Obaveštavamo javnost da je danas, 15. novembra 2023. godine, u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena – navela je ona.

(Espreso/hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.