SA OVIM MUŠKARCIMA ŽENA HOĆE SAMO U KREVET, A NIKAKO U BRAK: Sve što smo znali do sad pada u vodu- OVO uvek presudi
Seks, Foto: Profimedia

ko bi rekao?!

SA OVIM MUŠKARCIMA ŽENA HOĆE SAMO U KREVET, A NIKAKO U BRAK: Sve što smo znali do sad pada u vodu- OVO uvek presudi

Kakvi su to muškarci privlačni ženama u datom trenutku, a kakve žele kraj sebe do kraja života

Objavljeno:

Da li postoji idealan muškarac? Ako pitate žene, svaka od njih ima u glavi svoju viziju "mačo" muškarca, ali u relanosti, kada emocije odrade svoje, sve nekako pada u vodu.

Istraživanja su otkrila da žene više vole mišićavije muškarce. Nova studija koju je vodio profesor Univerziteta Arkanzas Mič Braun ispitala je 384 žene o njihovim razmišljanjima o zabavljanju, a rezultati su objavljeni u akademskom časopisu "Personality and Individual Differences".

Muškarac
foto: Profimedia

Ženama je predstavljena fotografija muškarca sa snažnom telesnom građom nakon čega im je prikazan a slika mršaviog tipa. Većina žena je priznala da im je mišićavi muškarac bio privlačniji za romantični sastanak i radije bi sa njim završili u krevetu za jednu noć. Međutim, studija je zaključila da žene drugačije razmišljaju kada su na red došla pitanja o braku i udaji.

Muškarac
foto: Profimedia

"Žene povezuju mišiće sa kondicijom i zdravim stanjem", objasnio je dr Braun u istraživanju. Međutim, na duže staje, bilo im je važno da pronađu ljubaznu osobu koja će izdržavati porodicu. Zapravo, na kraju krajeva nije sve u fizičkom izgledu!

"Fini momci koji prave dobre šale mogu zapravo da završe prvi kada je u pitanju privlačenje žene koja traži dugotrajnu vezu", nastavio je profesor. Nakon intervjua sa ženama, dr Braun i njegov tim su zaključili da humor pomaže muškarcima da izgrade duge i značajne veze, sve dok šale ne idu na račun žene.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.