OVO JE PODMUKLA BOLEST OD KOJE JE UMRO JOVAN MARIĆ: Molio da ga OSTAVE SAMOG u KUĆI, POSLEDNJE REČI SU GLASILE...
Jovan Marič, Foto: Zorana Jevtić

paŽnja

OVO JE PODMUKLA BOLEST OD KOJE JE UMRO JOVAN MARIĆ: Molio da ga OSTAVE SAMOG u KUĆI, POSLEDNJE REČI SU GLASILE...

Vest o smrti dr Jovana Marića mnogi su dočekali sa tugom, a njegov tim se od njega oprostio uz izraze velikog poštovanja

Objavljeno: 07:33h

Vest o smrti dr Jovana Marića mnogi su dočekali sa tugom, a njegov tim se od njega oprostio uz izraze velikog poštovanja. Poznati psihijatar nije krio da ima zdravstvenih problema, iako je u teškoj borbi uspeo da pobedi koronu.

U vreme kada je imao mnogo problema sa svojom trećom bivšom suprugom oko stana, prof. Dr Marić je izjavio da boluje od raka prostate, a potom je svom sinu iz trećeg braka poslao šokantnu poruku.

Neću još dugo, molim mog Matiju da me ostavi u stanu do kraja života“, rekao je psihijatar, koji nije bio u dobrim odnosima sa sinom. Prostata je mala žlezda u obliku lešnika koja proizvodi semenu tečnost i često može biti pogođena rakom. Dok neke vrste raka prostate rastu veoma sporo i ne zahtevaju nikakav tretman, druge su agresivne i veoma se brzo šire.

Najvažnije je da se otkrije dovoljno rano da se uspešno leči.

Simptomi raka prostate su:

problemi sa mokrenjem smanjen protok urina krv u urinu krv u semenu bol u kostima gubitak težine erektilna disfunkcija

Bilo koji od ovih simptoma, posebno ako potraje, znak je da muškarac treba da poseti lekara.

Rak prostate se retko javlja kod muškaraca mlađih od 40 godina, dok se rizik naglo povećava kod starijih od 50 godina. Oko 6 od 10 slučajeva raka prostate javlja se kod ljudi stariji od 65 godina.

02:56

POBEDILA RAK, RODILA DETE DOK JE BILA U KOMI, A ONDA USLEDILA ČAROLIJA! Potresna priča hrabre Milice Petrović: Jedva sam izdržala

(Espreso/lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.