MLAD MESEC U ŠKORPIJI DONOSI PAKAO ZA OVA 3 ZNAKA: Sprema im se razvod zbog repova iz prošlosti - pripazite dobro
Razvod, Foto: Lasse Kristensen / Alamy / Alamy / Profimedia

Obratite pažnju

MLAD MESEC U ŠKORPIJI DONOSI PAKAO ZA OVA 3 ZNAKA: Sprema im se razvod zbog repova iz prošlosti - pripazite dobro

Većini Mlad Mesec donosi poljuljane odnose, međutim nije za sve tako crno

Objavljeno:

Mlad Mesec u znaku Škorpije pokreće mnogo toga da se rešava i razrešava posebno za emotivne odnose i uopšte za emocije koje imaju veze sa prošlošću. Prošlost je aktuelna jer planeta koja vlada ovim Mesecom je Pluton koji se nalazi u znaku Jarca, tako da prošlost i aspekti karmičkih odnosa mogu itekako da se pokrenu.

Mlad mesec je uvek neki novi početak, nesto što započinjemo pa je ovo idealan period za raščišćavanje stvari koje se tiču onoga što se ranije dešavalo, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi u periodu od juna do avgusta ove godine.

Razvod
foto: Profimedia

Mars je takođe vladajuća planeta koja vlada ovim Mesecom i pošto se nalazi u znaku Škorpije, govori o tome da je intenzitet emocija veoma jak i da uticaj onoga što sada započnemo je veoma značajno posebno za vodene i zemljane znakove. Ribe, Rakovi i Škorpije počinju rad na svojim emocijama a zemljani znakovi Bik, Devica i Jarac se bave svojim odnosima sa partnerom i sa članovima porodice.

Ovaj Mesec je najizazovniji za Vodolije i Lavove jer pokreće teme koje su na neki način neprijatne i teraju ih da se menjaju. Lav i Vodolija ne vole promene u domenu emocija pa je važno da se opuste.

BONUS VIDEO

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.