RIBA VAM NIKAD NEĆE BITI MASNA AKO JOJ DODATE OVO UMESTO BRAŠNA: Kao da je ni niste PRŽILI U ULJU, toliko je DOBAR
Riba, Foto: Alexander Matvienko / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

RIBA VAM NIKAD NEĆE BITI MASNA AKO JOJ DODATE OVO UMESTO BRAŠNA: Kao da je ni niste PRŽILI U ULJU, toliko je DOBAR

Okrećite ribu nekoliko puta kako bi se ravnomerno ispržila sa svih strana.

Objavljeno:

Potreban vam je sastojak kojim menjate brašno, gustin. On će napraviti zaštitni omotač oko ribe, ona će biti hrskava,i neće upiti previše ulja.

PRIPREMA

Riba
foto: Profimedia

Stavite gustin u činiju, dodajte jednu kašičicu soli. Dodajte biber, beli luk i ostale začin pa sve dobro sjedinite.

Sipajte ulje u dublju posudu, veću količinu, a onda ga dobro zagrejte.

Ribu pripemite kao što inače pripremate.

Zatim svako parče ribe dobro uvaljajte u smesu od gustina i spuštajte u vruće ulje.

Okrećite ribu nekoliko puta kako bi se ravnomerno ispržila sa svih strana.

02:53

KAKO NADOKNADITI VITAMIN D PRIRODNIM PUTEM: Njegov nedostatak dovodi do TEŠKIH bolesti, Srbi POSEBNO ugroženi (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Trpeza.alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.