SERIJSKA PRELJUBNICA KOJA JE SPAVALA SA PREKO 100 OŽENJENIH: Upozorila žene na SIGURAN znak da ih muškarac vara
Gvinet Li, Foto: Printscreen/Instagram/gweneth_jsm

da li je moguće?

SERIJSKA PRELJUBNICA KOJA JE SPAVALA SA PREKO 100 OŽENJENIH: Upozorila žene na SIGURAN znak da ih muškarac vara

Gvinet Li (50), javno se deklariše kao kao serijska preljubnica

Objavljeno: 12:18h

Ova britanska udovica u poslednjih 10 godina bila je sa više od 130 muškaraca, a do sada je nekoliko puta bila u fokusu svetske štampe, pre svega jer otvoreno i bez ustručavanju pričala o svom s*ksualnom životu i navici da spava sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

Ona je otkrila kako putuje širom sveta da bi pomogla oženjenima da ispune svoje se*sualne fantazije, a tvdi da, uprkos tome što ljudi veruju da rastura brakove, ona ih zapravo spašava!

"Sinovi i ćerke nevernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su i oni u prošlosti radili isto. Jedan od muškaraca s kojima sam se viđala bio je bogati bankar iz Kembridža, čija se majka udavala tri puta. On je odrastao gledajući kako ona izlazi s uspešnim muškarcima i to je svakako uticalo na njegovo ponašanje kasnije", ispričala je ona jednom prilikom za "Mirror".

"Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip je u tridesetima čiji su roditelji bili neverni tokom njegovih tinejdžerskih godina. Danas je on u braku i ne može da bude veran. Rekao mi je kako mu se ideja o ostanku s istom ženom 50 godina čini dosadnom nakon što je video koliko su se njegovi roditelji zabavljali s drugim ljudima. I njegova supruga njega vara, takođe po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da varanje privlači drugo varanje – tako obe strane znaju šta mogu da očekuju", dodala je.

BONSU VIDEO

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.