VENERA JE UŠLA U VAGU I EVO ŠTA TO ZNAČI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Stižu TEKTONSKE PROMENE na ovim poljima ŽIVOTA
Venera, Foto: Profimedia

ASTRO

VENERA JE UŠLA U VAGU I EVO ŠTA TO ZNAČI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Stižu TEKTONSKE PROMENE na ovim poljima ŽIVOTA

Kada Venera uđe u svoj matični znak, ova planeta doživljava dodatnu snagu i povezanost, a takođe i pomaže određenim znakovima Zodijaka

Objavljeno:

Prilike na nebu se menjaju. Venera je 8. novembra 2023. ušla u lep i romantičan znak Vage i tu će ostati sve do 4. decembra 2023. Pošto je bila u Devici od početka oktobra, Venera sada ulazi u svoj znak vladavine. Ovaj tranzit može omogućiti mnoge stvari, uključujući intimnost, ravnotežu i lakoću u našim odnosima.

Venera je planeta koja vlada našim romantičnim životima i našim kreativnim ja. To je planeta koja predstavlja uživanje, zadovoljstvo, inspirativne mogućnosti i kolektivnu pobedu. Venera je jednaka pravedna i velikodušna, inspirišući sve nas u našim najbližim odnosima i partnerstvima.

Ovo je posebno tačno kada Venera uđe u jedan od svojih matičnih znakova (Bik je još jedan znak kojim vlada Venera). Ne samo da ova planeta doživljava dodatnu snagu i povezanost, već takođe pomaže određenim znakovima Zodijaka na određene načine.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Značaj ulaska Venere u Vagu

Venera ulazi u Vagu 8. novembra 2023. godine, u srcu sezone Škorpije.

Sa ulaskom Venere u Vagu tokom novembra 2023, to omogućava više ravnoteže i jasnoće oko naših najvrednijih i najintimnijih partnerstava. Venera je planeta posvećena zadovoljstvu i kako romantika utiče na naše živote. Kada se nađe u Vagi, Venera usvaja pragmatičan, uravnotežen vazduh koji nam pruža više strpljenja i romantičnog davanja prioriteta.

Traženje dobro zaokruženih rešenja važan je aspekt ličnosti Vage. Međutim, Vage često žrtvuju više na svom kraju kako bi osigurale sreću drugih. Kada Venera uđe u Vagu, to nam daje jasnoću pravog kompromisa bez žrtvovanja previše sebe za naše najbliže odnose.

Šta to znači za vaš znak Zodijaka?

Ovan

Kao horoskopski znak nasuprot Vagi, položaji u Ovnu mogu da se bore sa tranzitima Venere. Ovo ne znači da će ovaj predstojeći tranzit biti izazovan za vas. Ali vreme je da ostanete čvrsti i saradnički, čak i kada se osećate slabije u Venerinoj snažnoj poziciji. Vi ste tako hrabar i nezavisan horoskopski znak, ali vaša partnerstva mogu teško da vas opterećuju tokom ove tranzicije. Vežbajte strpljenje, zdrave granice i velikodušnost tokom ovog vremena!

Bik

Osećaj lakoće može da prati ovaj tranzit Venere za vas. Takođe vama vlada planeta ljubavi i estetike, što vam može pomoći da promenite prioritete u ovom periodu. Možda su vam stvari pobegle ili ste umanjili osećaj sebe da biste zadovoljili druge. Venera u Vagi traži ravnotežu, što uključuje traženje onoga što vam treba! Ovaj tranzit će vam verovatno doneti podmlađivanje i pojačanje, kako god vam to izgledalo.

Blizanci

Kako Venera ulazi u položaj vazdušnog znaka, možda ćete naći više jasnoće u svojim razgovorima. Ovaj tranzit vam omogućava da uđete dublje u svoje lične odnose ili da napravite korak unazad, u zavisnosti od toga kako se osećate. Bez obzira kojim putem krenete, vaš glas i potrebe će zasijati tokom ovog meseca. Pragmatizam je vaš prijatelj dok Venera ulazi u Vagu. Utrite put poštenjem. Oni u vašem životu će razumeti odakle dolazite.

Astrologija
Astrologijafoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Novembar je važan mesec samootkrivanja za tebe. Međutim, ulazak Venere u Vagu pružiće vam malo mira i bliskosti u vašim najbližim odnosima. Vaš dom će se posebno osećati kao utočište, kao što to često biva. Lako vam je fokusiranje na one koje volite, a to je primarna stvar koju ovaj tranzit traži od vas. Uživajte u ljubavi i ravnoteži koju sada osećate pre nego što stvari postanu komplikovanije i van svake vrste!

Lav

Uprkos vašoj tipičnoj velikodušnosti i lakoći izražavanja vaših potreba u vezi, ovaj tranzit Venere bi mogao učiniti da se osećate pomalo nesigurno. Očuvanje mira i osiguranje sreće drugih biće vam od najveće važnosti tokom ovog vremena. Međutim, važno je da izbegnete smanjenje svetlosti tokom ovog procesa. Znajte da vaši lični odnosi i kućni život mogu da podnesu vašu veliku ličnost, čak i ako se u početku možda osećate neuravnoteženo!

Devica

Snaga Venere koja ulazi u Vagu može vas u početku ostaviti u magli. Davanje prioriteta romansi nije često u prvom planu vašeg uma, jer je Venera tehnički u padu u znaku Device. Međutim, davanje prioriteta romantici je upravo ono što treba da uradite tokom ovog tranzita. Vage imaju neku vrstu pragmatične iskrenosti koju razumete. Iako u početku može biti izazovno pronaći pravi put, radite na iskrenosti i saosećanju u svim vašim odnosima tokom ovog vremena.

Vaga

Kako Venera ulazi u vaš znak, verovatno ćete osetiti obnovu i osećaj postignuća u mnogim oblastima vašeg života. Možda je vaša rutina uravnoteženija. Ili možda ostvarujete pristojan napredak ka jednom od svojih kreativnih ciljeva. Ovo je pozitivan tranzit za vas i nešto što treba ceniti. Za to vreme se nećete osećati željno umiljato ili neodlučno. Neka vas vaša filozofija vodi u dublje, intimnije veze!

Škorpija

Kao i Ovan, Venera je na štetu kada se nađe u Škorpiji. Zbog toga je teško shvatiti njegove poruke, barem u početku. Tokom ovog tranzita u Vagu, Venera će Škorpijama dati vreme za odmor i introspekciju, posebno u pogledu partnerstva i ravnoteže između posla i privatnog života. Nemate problema da se udubite, ali da li ovaj osećaj dubine služi harmoniji i miru koji želite u svom životu? Razmislite o svojoj preciznosti i sposobnosti za intimnost tokom ovog vremena.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Strelac

Ulazak Venere u Vagu podseća vas na važnost odnosa. Verovatno cenite mnoge ljude i partnerstva u svom životu. Međutim, svoju slobodu cenite više od delikatne ravnoteže koju možemo da stvorimo u vezama jedan na jedan. Ovaj tranzit će vam verovatno doneti važne veze, zbog čega ćete se možda osećati nostalgično ili nesigurno u vezi sa svojom lutajućom prirodom. Provedite neko vreme na jednom mestu i na trenutak razmislite o svojim partnerstvima.

Jarac

Vaša prirodna asertivnost se može osećati nepoželjno tokom ovog tranzita. Vage cene harmoniju i čuju sve strane priče, posebno kada je u pitanju politika na radnom mestu. Dok se u ovim poslovima obično krećete sa milošću, vežbajte dodatno strpljenje i razumevanje tokom ovog vremena. Pored toga, vašem kućnom životu će možda biti potrebna pažnja i davanje prioriteta sada više nego ikada. Pronađite mir i ispunjenje u poslu i kući, dve vrste vrednih partnerstava za vas.

Vodolija

Ovaj tranzit Venere će vam pomoći da jasno vidite svet. Iako to obično upravljate u svakodnevnom životu, Venera koja ulazi u Vagu će dati malo više pozitivnosti vašem gledištu. Možda će više kreativnosti ili strasti ući u vaše svakodnevne dolaske i odlaske. Ili ćete možda uspostaviti više veza i prijateljstava nego što ste očekivali tokom ovog vremena. Bez obzira na slučaj, ovaj tranzit je pozitivan i dobrodošao u vašem životu!

Ribe

Fleksibilnost je važna za ovaj tranzit Venere. Srećom, fleksibilnost je već jedna od vaših prednosti kao promenljivog znaka. Vaše srce je veliko i željno da ugodite tokom ovog vremena. Ali vaše saosećanje možda neće biti primljeno na način na koji očekujete. Povremeno vam može biti teško da shvatite energiju Vage, ali to će vas podstaći da razmišljate van okvira, posebno na način na koji pokazujete ljubav.

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.