ASTROLOG OTKRIVA DA MERKUR U ŠKORPIJI PRAVI VELIKE PROMENE: Današnji dan je KLJUČAN za ODREĐIVANJE BUDUĆNOSI
Svemir, Foto: Profimedia

šta vi želite?

ASTROLOG OTKRIVA DA MERKUR U ŠKORPIJI PRAVI VELIKE PROMENE: Današnji dan je KLJUČAN za ODREĐIVANJE BUDUĆNOSI

Današnji četvrtak, 9. novembar 2023., je Jupiterov dan, Merkur je u Škorpion, a sekstil Pluton u Jarcu, kaže astrolog Žana Poliakov

Objavljeno:

Merkur je ušao u Škorpiju i tu će ostati do 10.11.2023. godine! Ovaj položaj kod mnogih znakova će izvući na površinu analitičku stranu ličnosti, te će neki biti i te kako proračunati i na poslovnom i na ljubavnom planu!

Spremite se za oštroumne srkastične opaske, tajne planove i spletke, ali i za lični razvitak i prosperitet.

Današnji četvrtak, 9. novembar 2023., je Jupiterov dan, Merkur je u Škorpion, a sekstil Pluton u Jarcu, kaže astrolog Žana Poliakov.

Merkur
Merkurfoto: Profimedia

- Ovih dana, a posebno danas jako radi kvantno polje svih mogućnosti! Seti se zakona sinhroniciteta koji kaže 'Kako gore tako dole, kako unutra tako spolja'. To znači da od toga kako se osećaš, zavise spoljašnje okolnosti.

- Promeni svoje unutrašnje stanje i promeniće se i okolnosti. Ako se danas otvoriš za ovu istinu, i zaista promeniš svoju energiju – promenićeš svoju budućnost. Kakvu budućnost želiš, sister?

- Danas se samo to pitaj ceo dan i gledaj kako da na najmanjem, svakodnevnom nivou to i napraviš.

Ovaj tranzit će probuditi naše detektivske sposobnosti, navodeći nas da neprestano istražujemo okolinu, analiziramo svaki podatak i izvlačimo zaključke. Znanje je moć, a istine do kojih dođemo biće neprikosnovene.

Merkur predstavlja komunikaciju, a Škorpija ima britak jezik, pa ćemo biti otvoreni u pogledu svega, bez obzira na posledice. Biće pojačane i naše ubeđivačke sposobnosti, tako da ukoliko se bavite prodajom ili želite da prodate nešto, sada je pravo vreme za to. Ali, i ukoliko ste imali problem da se otvorite partneru i izložite mu svoju stranu priče, sada je pravo vreme za to.

Slobodni će konačno imati hrabrosti da priđu osobama koje žele još odavno, te će i oni sramežljivi biti vatreniji nego inače.

Biće naglašena fizička strast kod svih znakova, kao i otvorenost, pa se pripremite za razgovor o sek*ualnim preferencijama ili onome što vas odavno muči.

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.