ANA ISTETOVIRALA DEČKOVO IME PREKO CELOG ČELA: Naša SRBIJA u neverici, a ona sve UBEĐUJE da ima DEBEO RAZLOG
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/anastanskovsky

naježićete se

ANA ISTETOVIRALA DEČKOVO IME PREKO CELOG ČELA: Naša SRBIJA u neverici, a ona sve UBEĐUJE da ima DEBEO RAZLOG

Ana je istetovirala dečkovo ime preko celog čela, a evo šta anavodi kao glavni razlog

Objavljeno:

Svako ko je ikada bio zaljubljen će priznati da ljubav čini da se ponašamo i činimo stvari koje i nisu baš u skladu sa zdravim razumom. Ali šta se dešava kada pređemo granice? Odgovor na to pitanje stiže pravo sa ubedljivo najpopularnije društvene mreže- TikTok.

Devojka po imenu Ana Stanskovski je nedavno objavila vrlo upitan snimak u kome je viđena kako tetovira ime svog dečka na čelu. Njegovo ime, Kevin, napisano je velikim pisanim slovima. Snimak je vrlo brzo postao viralan, sakupivši 15.4 miliona pregleda.

Ana se na snimku migoljila i mrštila dok je sedela na stolici za tetoviranje. Iako je delovalo kao da je proces tetoviranja bio bolan, ona je izgledala oduševljeno kada je videla rezultat. Nije mogla da skine osmeh sa lica.

Pomislili biste da je tu kraj, ali prevarili biste se. Ana je nastavila da objavljuje snimke u kojima govori o svojoj tetovaži, objašnjavajući kako misli da je ona lepa i kako se nikada neće pokajati.

„Obožavam je. Definitivno se neću pokajati...kako da se pokajem kada je prelepa.", rekla je Ana.

Navedeni snimci su očekivano dobili tonu burnih reakcija. Njena publika nije mogla da veruje šta je uradila od svog lica, a pojedini su sumnjali da je tetovaža zaista trajna, videvši da tatu majstor nije imao iglu u mašinici za tetoviranje.

Neki od komentara bili su: ,,Čekaj. Zar ovo nije šala?" ; ,,Trepni dvaput ako ti je potrebna pomoć." ; ,,Šta će se desiti ako raskinete?" ; ,,Draga postoji bezbroj drugih načina da pokažeš svoju ljubav"... Da li je ovo stvarno ili obična šala? Procenite sami i podelite svoje utiske sa nama u komentarima.

Bonus video: MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

01:44

MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.