ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA UVEK BIRAJU POGREŠNE LJUBAVI: Zalepe se za OVAKVE MUŠKARCE i posle im presedne
Ljubav, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

astro

ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA UVEK BIRAJU POGREŠNE LJUBAVI: Zalepe se za OVAKVE MUŠKARCE i posle im presedne

Imaju manje sreće u ljubavi nego drugi jer ne znaju da izaberu

Objavljeno:

Kažu da ljudi treba da budu pametni samo dva puta u životu - kada biraju posao i partnera. Ko to promaši mora da bude pametan celog života.

E, sada znamo da je ljubav složena i neuhvatljiva, a putevi srca često neizvesni. No prema astrolozima, neki horoskopski znakovi imaju manje sreće u ljubavi nego drugi jer ne znaju da izaberu dobrog partnera.

U nastavku otkrijte u kojim horoskopskim znacima se rađaju žene koje imaju loš ukus za muškarce.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema harmoniji i lepoti, ali to ponekad znači da se previše fokusiraju na izgled, zanemarujući dublje osobine. Njihova težnja za savršenstvom često ih vodi u ruke muškaraca koji su više fokusirani na svoj spoljašnji izgled nego na emocionalnu zrelost.

Rak

Rakovi su emotivni i brinu se o bliskosti, što ih može učiniti ranjivima za muškarce koji se dobro snalaze u manipulaciji emocijama. Njihova potreba za sigurnošću često ih vodi u veze u kojima dominira nezdrava zavisnost umesto prave emocionalne podrške.

Horoskop
Horoskopfoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strasnoj i misterioznoj prirodi. Često traže partnera koji je jednako intenzivan i enigmatičan, što ih može dovesti do muškaraca koji su više zainteresovani za igre moći nego za zdravu i otvorenu vezu.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i društveni, ali njihova sklonost promenama i novitetima može ih odvesti do partnera koji su nepredvidivi i neodgovorni. Njihova potreba za stimulacijom i avanturom ponekad prevazilazi potrebu za stabilnošću i pouzdanošću.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.