MAGIČNA BILJKA KOJA PRIVLAČI NOVAC KAO MAGNET: Obećava BOGATSTVO i veliki uspeh - svaka kuća treba da je ima
Drvo novca, Foto: Printscreen Youtube/Moj svet biljaka

verovanje

MAGIČNA BILJKA KOJA PRIVLAČI NOVAC KAO MAGNET: Obećava BOGATSTVO i veliki uspeh - svaka kuća treba da je ima

Prema verovanju, postoji zelena biljka koja se smatra finansijskim magnetom

Objavljeno:

Govorimo o drvetu novca, poznatom i kao crassula ovata, koje obećava da će u vaš dom ili kancelariju doneti više od samo estetskog zadovoljstva. Prema filozofiji feng šuija, ova elegantna biljka ne samo da unosi zelenu boju i svež vazduh u vaš prostor, već obećava da će privući uspeh i bogatstvo, prenosi citymagazine.si.

Drvo novca, prema verovanju, naučno nazvano Crassula Ovata, nije zahtevna biljka, ali obećava visok prinos… barem energetski. Ova sočna biljka je kao prirodna banka koja skladišti pozitivnu energiju i distribuira je kada vam je najpotrebnija. Pa, barem tako kaže feng šui tradicija. To je kao vaš lični finansijski savetnik u obliku biljke, koji vam savetuje gde da najbolje uložite svoju energiju.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Iako nismo svi sledbenici feng šuija, ova drevna kineska umetnost uređenja prostora osigurava da pravilno postavljeno drvo novca u vašem domu ili kancelariji može doneti osećaj ravnoteže, prosperiteta, a možda čak i nekoliko dodatnih računa. I ako ništa drugo, učiniće vaš prostor elegantnijim.

Drvo novca je isto kao i finansijsko tržište – ono stalno raste i menja se. Lako se održava, ali ima snažan vizuelni i energetski uticaj. Postavite ga u glavni deo vašeg doma ili kancelarije i gledajte kako se magija dešava… ili barem uživajte u prelepoj zelenoj dekoraciji.

Kako da se brinete o svom zelenom finansijskom savetniku?

Izaberite lonac sa drenažnim rupama kako biste sprečili da se vaša investicija bukvalno utopi. Ne izlažite ga jakoj sunčevoj svetlosti; radije ga postavite na mesto sa umerenim osvetljenjem. Zalivajte ga jednom u dve nedelje i pustite da se zemlja dobro osuši između zalivanja. Kao i kod finansijskih ulaganja, ne želite da stvari postanu previše mokre sa drvetom novca.

Legenda o drvetu novca datira iz Kine, gde je siromašan čovek, kako se kaže, tražio od bogova bogatstvo i po povratku kući pronašao drvo novca u svojoj bašti. Možda je to samo mit, ali u svetu feng šuija, drvo novca je simbol energetskog bogatstva i finansijskog prosperiteta.

Ako želite da poboljšate protok pozitivne energije u vašem domu ili kancelariji, drvo novca je odličan način za početak. Postavite ga u hodnik sa desne strane blizu ulaznih vrata i zamislite kako se vaša finansijska budućnost razvija sa svakim novim listom koji raste. A ako ne donosi bogatstvo, bar će doneti lepotu i zelenilo u vaš prostor. Na kraju krajeva, to je takođe nešto što se računa.

BONUS VIDEO

05:05

OVA BILJKA JE BOLJA OD ANTIDEPRESIVA! Poznati travar otkrio kako možete lečiti hemoroide, regulisati mentruaciju i mnogo drugo

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.