OBJAVLJEN VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: U godini ZMAJA niko nije POŠTEĐEN
Ljubav, Foto: Profimedia

astro

OBJAVLJEN VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: U godini ZMAJA niko nije POŠTEĐEN

Prema astrološkim prognozama, 2024. godina biće interesantna za sve horoskopske znakove

Objavljeno:

Vruća i strastvena 2024. dolazi! Vreme je za uzbudljive flertove i neverovatne ljubavne priče. Godina Zmaja doneće nam ne samo lude promene u odnosima već će nam pružiti toplinu nezaboravnih emocija, ako je verovati predviđanjima horoskopa.

Biće mnogo romanse u prvoj polovini 2024. Za one koji aktivno traže životnog partnera, ovaj period će biti uspešan, a neki će i finansijski napredovati. Očekuje se i jačanje skladnih porodičnih zajednica.

Moguće je da će vam takva stabilnost ponekad izgledati dosadno, ali zvezde će vam pomoći da ponovo zapalite ognjište bračne ljubavi.

Ljubav
Ljubavfoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Godina 2024. obećava da će i muškarci i žene doživeti romantične emocije. Prema horoskopu, na proleće ćete morati da donesete konkretne odluke u vezi sa ličnim životom. Ako na vreme reagujete na situacije, možete računati na miran razvoj srećne zajednice.

Partneri treba da unose više romantike u postojeću komunikaciju i da ne štede tople i nežne reči jedni za druge. Ovo je sjajno vreme za slobodne Ovnove – oni mogu da se sretnu sa svojom sudbinom. Da bi sve dobro funkcionisalo, potrebno je razviti poverenje i ne voditi se ćudljivim sebičnim željama.

Bik

Da bi pronašli sreću u ljubavi, samo treba da budu oni sami. Život će biti ispunjen radošću ako se ponašate prirodno i cenite svaki trenutak. Ne morate da nosite maskirna odela i da gradite dodatne granice. Za one koji imaju problema u ličnom životu i žele da se oproste od njih, prolećni vetar će biti vetar oživljavanja: prognoze su izuzetno povoljne.

Do jeseni će romantične veze postati čvršće i dublje, a brakovi će težiti snazi i dugovečnosti. Supružnici treba da se uzdrže od bilo kakvih neslaganja i sukoba izazvanih ljubomorom: stalne svađe su destruktivne.

Blizanci

Zvezde kažu da će predstavnici ovog horoskopskog znaka imati sreće u ljubavi. Odnos između supružnika će postati romantičan, ljubazan, topao i nežan. Da bismo održali toplinu porodičnog ognjišta, moramo imati poverenja jedno u drugo i biti otvoreni, iskreni i tolerantni prema karakternim manama partnera.

Prema istočnjačkom kalendaru, 2024. je savršeno vreme za razmišljanje o novom članu porodice. Neoženjenim Blizancima je važno da iskoriste sve prilike i češće posećuju ona mesta na kojima će moći da upoznaju svoju buduću ljubav. Prolećni meseci posebno odgovaraju budućim poznanstvima, ali i na jesen vas očekuje mnogo zanimljivosti.

Ljubav
Ljubavfoto: Profimedia

Rak

Ako Rakovi sanjaju o promenama u romantičnoj sferi, više ne bi trebalo da odlažu donošenje sudbonosnih odluka – mnogo je produktivnije odmah preduzeti akciju. Samci mogu bezbrižno ići na sastanke i dozvoliti sebi neobične avanture. Lagano, ležerno flertovanje će vas takođe razveseliti.

Ako želite, u aprilu ćete moći da započnete dugoročnu vezu. Iako bi bliže jeseni moglo doći do razočaranja, generalno godina će biti pogodna za stvaranje i jačanje porodičnog ognjišta. Univerzum vam savetuje da budete sigurniji u sebe i da ne odbacujete odmah prilike koje se ukažu.

Lav

Godina Zmaja po kineskom kalendaru će zadovoljiti one rođene pod sazvežđem Lava. U ličnom životu ih očekuju prijatni događaji. Prva polovina godine biće pozitivna, pa je važno da romansu ne odlažete za kasnije.

Pojaviće se mnoga nova poznanstva, a međusobne simpatije sa nekima će se kasnije razviti u duboka i jaka osećanja. Ne odbijajte priliku da flertujete ili idete na sastanak. Da bi porodični savezi postali jaki i srećni, zvezde preporučuju da supružnici razmazuju svoje partnere prijatnim iznenađenjima i češće govore reči zahvalnosti.

Devica

Ljubavni život Device u 2024. će biti ispunjen skrivenim osećanjima, zbog kojih će karijerne težnje nestati daleko u pozadini. Za samce će se pretvoriti u brzi kaleidoskop — do kasne jeseni će biti preplavljeni živim emocijama. Bilo bi dobro da se odlučite do oktobra kako biste isplanirali svadbeno slavlje za novembar.

Zauzete Device će se osećati smireno i voljeno, ali ne smeju da zaborave koliko je važno da vatra gori u ognjištu ljubavi. Neophodno je držati korak sa partnerima ne samo rečima, već i delima.

Vaga

Godina 2024. biće pravi trenutak da Vaga prizna svoja osećanja osobi sa kojom bi volela da provede ceo život. Zahvaljujući iskrenosti i poštenju, partnerstvo će biti snažno, stabilno i harmonično: svaki novi dan donosi mnogo srećnih trenutaka. Zvezde preporučuju Vagama da češće vežbaju mirne trenutke i da se ne uznemiravaju ako stvarnost ne ispuni uvek ni najluđa očekivanja.

Takvo ponašanje će im pomoći da postanu neodoljivo privlačni suprotnom polu. Ovo je glavna tajna pronalaska prave ljubavi.

Škorpija

Astrološka karta rođenih pod okriljem ovog znaka Zodijaka ne daje najtačnije ljubavne prognoze, ostavljajući mogućnost izbora bilo koje od opcija. Slobodne Škorpije imaju velike šanse za sudbonosni susret.

Romantična iskra može se zapaliti u poznatom okruženju — u krugu poslovnih partnera ili starih prijatelja, ali umrežavanje može dovesti do suprotnih rezultata. Dugoročni partneri će se otvoriti sa neočekivane strane i pomoći u donošenju važnih zaključaka. U nekim slučajevima, korisno je da preispitate svoje uobičajene manire i izrazite spremnost za ozbiljan razgovor.

Ljubav
Ljubavfoto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Strelac

Predstavnici ovog znaka će se kupati u moru ljubavi. Oni će moći da uživaju u sreći i radosti i ništa neće narušiti njihov mir. Ipak, da idila ne bi bila uništena, Strelci treba da preuzmu punu odgovornost za svog partnera, porodicu, drage i bliske ljude. Leto će biti idealan period da samci objave veridbu ili brak.

Važno je sklapati saveze sa onima koji su dokazali svoju ljubav i lojalnost: ako romantična osećanja nisu izdržala test vremena, malo je verovatno da će postati čvrsta osnova za izgradnju porodice.

Jarac

Pragmatični Jarčevi često preferiraju samoću od velikih i bučnih kompanija. Međutim, ako odlučite da budete sami sve vreme, ovo može odložiti osnivanje porodice na neodređeno vreme. Zvezde sugerišu da je 2024. dobra godina za početak romantične veze sa vašom potencijalnom srodnom dušom.

Od proleća do sredine leta Jarčevi će imati zanimljiva poznanstva: moguće je da će se slučajni susret pokazati obećavajućim. U stabilnim porodicama sve će ostati isto, ali za jačanje porodičnog ognjišta dobro je češće praviti romantične gestove, priređivati iznenađenja, poklanjati, pokazivati brigu i nežnost, kao i razgovarati.

Vodolija

Januar i jun biće posebno povoljni za predstavnike ovog znaka u ličnom životu. Možete organizovati romantične sastanke, upoznati prijatelje, ići na mini putovanja, duge šetnje prirodom, učestvovati na korporativnim zabavama. Bliže sredini godine, mnogi parovi će preći na kvalitativno drugačiji nivo: odlučiće da žive zajedno, objaviće veridbu, registrovati zvaničan brak i odlučiti da imaju dete.

Glavna stvar je da se partnerstvo gradi na međusobnom poštovanju, a ljubavnici ostaju otvoreni i verni jedni drugima. Onda, dugoročno gledano, ozbiljne svađe i potpuni raskidi definitivno nisu pretnja.

Ribe

Zvezde obećavaju uspešan period u vašem ličnom životu. Proleće 2024. je najbolje vreme za jačanje ljubavnih odnosa. Ukoliko dođe do poteškoća, Ribe će uspeti da se dogovore sa partnerom i situacija će se postepeno normalizovati, a zajednica ojačati. Da ne biste nepotrebno rizikovali, potrebno je izbaciti zavidne i toksične ljude iz svog društvenog kruga, a istovremeno ojačati i obnoviti odnose sa pravim prijateljima.

Leto obećava da će biti harmoničnije, ispunjeno pozitivnim emocijama i prijatnom komunikacijom. Slučajni susret može da se pretvori u ljubav na prvi pogled, piše Stil.

Važno je shvatiti da su ovo samo predviđanja. Kako će se sve dešavati u stvarnosti u velikoj meri zavisi od samog čoveka…

Majke i snajke

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.