RIJALITI ZVEZDA OBJAVILA VREO VIDEO SNIMAK, MUŠKARCIMA POPADALE VILICE: Kad ugledate ovo NEĆE VAM BITI DOBRO
Kim Kardašijan, Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

vrela

RIJALITI ZVEZDA OBJAVILA VREO VIDEO SNIMAK, MUŠKARCIMA POPADALE VILICE: Kad ugledate ovo NEĆE VAM BITI DOBRO

Njeno najvrelije izdanje do sad...

Objavljeno:

Zvezda rijaliti serijala ,,Kardašijanovi", Kim Karadašijan takođe je poznata po svojim provokativnim autfitima koje neretko voli da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Kako je juče obeležen američki praznik Noć veštica, zvezda je odlučila da svoje pratioce ,,počasti" vrelim snimkom svog kostima. Kim se ovoga puta prerušila u Santaniko Pandemonijum iz hit filma ,,Od sumraka do svitanja".

Ona je viđena kako izvodi zavodljiv ples, namešta veš i drži ogromnog žutog pitona, poput onog sa kojim se ,,ogrnula" Britini Spirs tokom njenog ikonskog nastupa 2007. godine, što su odmah primetili obožavaoci, gde je jedan prokomentarisao: ,,To je već uradila Britni."

Ipak, ovaj kostim je dobio i brojne pozitivne reakcije poput: ,,Aplauz za prelepu Kim Kardašijan" ; ,,Kraljica Noći veštica 2023. godine" i ,,Sjajna si dušo".

Pored ovog kostima Kim je svoje obožavaoce obradovala i sa grupnim ,,Bratz" kostimom zajedno sa sestrom Kloi i dvema drugaricama:

A takođe i sa kostimom Šer iz kultnog filma ,,Otkačena plavuša", gde joj se na slici pridružila najstarija ćerka Nort u kostimu Šerine drugarice Dion.

Koji se vama najviše dopao?

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/NajŽean)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.