MIRJANA OSTALA UDOVICA SAT VREMENA NAKON SVOJE SVADBE: Ovu TRAGEDIJU su gledala i njihova DECA
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeza u kostima

MIRJANA OSTALA UDOVICA SAT VREMENA NAKON SVOJE SVADBE: Ovu TRAGEDIJU su gledala i njihova DECA

Mirjana je ostala udovica na dan svog venčanja

Objavljeno:

Mirjana je sanjala da sa svojim budućim suprugom Nenadom provede čitav život. Napravili su veliko venčanje na koje su pozvali svoje porodice i brojne prijatelje, a tu su bila i njihova deca, uzbuđena što će se roditelji najzad venčati

Okruženi svojim najmilijima, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav 1. juna, koji je bio i rođendan Mirjanine bake. Njihovi prijatelji kažu da su se mnogo radovali tom danu jer su svadbu nekoliko puta odlagali, poslenji put zbog smrti Mirjaninog oca.

- Bio je to najsrećniji dan u Nenadovom životu. Samo sam videla osmeh na njegovom licu i koliko je srećan – kaže njihova kuma.

Mirjanu su svi voleli, jer je uvek bila spremna da pomogne svakome kome je pomoć bila potrebna. Bio je to njen veliki dan, dan o kome je maštala od malena. Svi su se okupili u sali da prisustvuju posebnom trenutku ovog para.

Nakon što je ceremonija venčanja završena, izašli su napolje da poziraju za fotografije koje će imati kao uspomenu na taj najlepši dan u životu. Međutim, Nenad se odjednom srušio, njegovo srce je prestalo da kuca. Sa samo 48 godina tragično je izgubio život.

sahrana, grob, vrana
foto: Godong / robertharding / Profimedia

- Srce mu je stalo u 16.35, samo sat vremena nakon venčanja – ispričala je njihova kuma.

Mirjana je bila slomljena od bola i tuge. Njihova zajednička budućnost i svi planovi, nestali su u sekundi. Udala se i već posle sat vremena ostala udovica! Kakva tragedija!

To je teško podnela, jer su se ona i Nenad mnogo voleli. Ipak, deca su joj pomogla da život vrati koliko-toliko u normalu. Posvetila se njima i pomaganju drugima, jer je počela da radi u jednoj humanitarnoj organizaciji. Uz nju su njena i Nenadova porodica i prijatelji koji joj pružaju podršku i pomažu da decu izvede na pravi put i da svi lakše prebrode težak period zbog tragedije koja ih je zadesila.

Bonus video: BRZE VESTI 01.11.2023.

15:14

BRZE VESTI 01.11.2023.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.